Розглянуто зміна нікнейму (відмова - Святогор Подільський)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Йохансон Бруденштейн

Новий гравець
Реєстрування
10 Лют 2024
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
1. Святогор Подільський
2. Йохансон Бруденштейн
3. Неадекватна відповідь Адміністратора. Виходячи з правил пункту 3.4 нікнейм Йохансон Бруденштейн виглядае правдоподібніше більше нікуди. Чим ім'я Йохансон не відповідає нормам? Це не назва предмета, не бренд чи щось інше, що не стосується імені. З прізвищем аналогічна ситуація, як я раніше писав, прізвища із закінченням "...штейн" існують уже сотні років, і ніхто ніколи не здивувався, мовляв, це не може бути прізвищем. Виходячи з реакції адміністратора Святогор Подільський у всіх гравців має бути ім'я Микола Миколайович?

Наведу приклад (мій знайомий заскринув інших гравців) 80% нікнеймів сервера, які грають роками і їх ніхто не чіпає, а мене поки я стояв АФК, якийсь модератор вирішив забанити, щоб виконати план з порушень?

Ось порівняйте ці нікнейми з моїм і скажіть, у кого більш реалістичний нікнейм, правдоподібний?
Хіба назва фрукта чи овочів це більш правдоподібний нікнейм???

А щодо назв районів як у самого Адміністратора? Усі гравці повинні мати нікнейми відповідні районам? Абсурд.
Голосіївський
Оболонський
Печерський
Подільський
Святошинський
Солом'янський
Шевченківський
Дарницький
Деснянський
Дніпровський

Тема: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/зміни-нікнейму.396205/#post-1577286
4.
5. 30.04.2026

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    48.8 Кб · Перегляди: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    44 Кб · Перегляди: 32
  • 3.jpg
    3.jpg
    24.6 Кб · Перегляди: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    32.1 Кб · Перегляди: 27
  • 5.jpg
    5.jpg
    37.6 Кб · Перегляди: 30

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!

Нікнейм не може містити два прізвища, тому радимо змінити нікнейм щоб було Ім'я та Прізвище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі