Відмовлено Кумовство Аміністрації та гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Apostol911

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм : Владислав Борн.Айді:50089. 2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький. 3. Суть скарги:Блокування акаунта на 10 днів,за те що я написав мягко гравцю що він син не харошої жінки,він мене 2 рази застрелив,коли я летів на гелікоптері,я по нормальному просив що б він перестав стріляти,алей йому було байдуже,адже він або знайомий адміністратора Репецького,або родич,і він знав що мене заблокують а йому за це нічого не буде,так воно і вийшо.Якщо ваш проект саме такого формату,що нові гравці такі як я,повинні бути принижені сервером та адміністрацією,коли інші гравці обзивають,та ломають процесс гри,в такому випадку я не бажаю приймати участь в данному проекті. Я зрозумів точно,що адміністратор Ілля Репецький,та і напевно бальшість адміністраторів зі старими гравцями на вась вась,що б не було скучно адміністрації ви тупо баните людей практично ні за що,я написав дуже тонку і легку образу,в тей час коли він мені в чат написав про мою маму дуже не хороші слова,я про його маму лише написав що він син не харошої жінки. Я більш впевнений в тому,що мою скаргу не приймуть,та пошлють мене адміністратори чим подалі,через те що адміністрація та старожили серверу заодно,як кримінальне групування.тобто те що я вам зараз сюди пишу цю скаргу я впевнений,що сенсу нікого немеє.Якщо адміністрація так виконує свою роботу,я би хотів що б данна скарга дійшла до головного адміністратора,або і вище. Немає на сервері 06 Подільський край справедливості.немає. 4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Дата та докази на прикріпленому фото.

Вкладення

• photo_2026-04-30_17-52-36.jpg
    photo_2026-04-30_17-52-36.jpg
    479.9 Кб · Перегляди: 17

Apostol911

Новий гравець
Реєстрування
10 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм : Владислав Борн.Айді:50089. 2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький. 3. Суть скарги:Блокування акаунта на 10 днів,за те що я написав мягко гравцю що він син не харошої жінки,він мене 2 рази застрелив,коли я летів на гелікоптері,я по нормальному просив що б він перестав стріляти,алей йому було байдуже,адже він або знайомий адміністратора Репецького,або родич,і він знав що мене заблокують а йому за це нічого не буде,так воно і вийшо.Якщо ваш проект саме такого формату,що нові гравці такі як я,повинні бути принижені сервером та адміністрацією,коли інші гравці обзивають,та ломають процесс гри,в такому випадку я не бажаю приймати участь в данному проекті. Я зрозумів точно,що адміністратор Ілля Репецький,та і напевно бальшість адміністраторів зі старими гравцями на вась вась,що б не було скучно адміністрації ви тупо баните людей практично ні за що,я написав дуже тонку і легку образу,в тей час коли він мені в чат написав про мою маму дуже не хороші слова,я про його маму лише написав що він син не харошої жінки. Я більш впевнений в тому,що мою скаргу не приймуть,та пошлють мене адміністратори чим подалі,через те що адміністрація та старожили серверу заодно,як кримінальне групування.тобто те що я вам зараз сюди пишу цю скаргу я впевнений,що сенсу нікого немеє.Якщо адміністрація так виконує свою роботу,я би хотів що б данна скарга дійшла до головного адміністратора,або і вище. Немає на сервері 06 Подільський край справедливості.немає. 4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Дата та докази на прикріпленому фото.
Гравець котрий мене атакував та ображав ,котрий викликав всю цю ситуацію,родич або знайомий Адміністратора Іллі Репецького. Нікнейм;Олександр Кучеренко. Айді гравця:9700. Якщо не буде справедливості,я зроблю вам рекламу,вашого 'Справедливого Проекту'.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:
Ваше покарання було видано правомірно. Незалежно від ситуації, правилами заборонено відповідати порушенням на порушення. Якщо інший гравець дійсно стріляв по вам або провокував — ви мали повне право зафіксувати це та подати окрему скаргу у відповідний розділ.
З вашого боку була зафіксована образа родичів (навіть у завуальованій формі), що класифікується як критичне порушення правил серверу. Подібні висловлювання суворо заборонені та оскарженню не підлягають.
Також звертаю увагу, що припущення щодо “знайомств” чи “упередженості адміністрації” є безпідставними та не підкріплені жодними доказами. Адміністрація діє виключно в рамках правил.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі