Відмовлено Ярослав Свиридов | Блокування 6к днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
1. Ваш нікнейм: Марк Мосісса
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Мій брат покликав мене у войс, сказавши, що мною цікавиться старша адміністрація. Коли я зайшов, мені поставили питання: "Чи заходив я на інші акаунти 07 серверу?". Я чітко відповів, що на чужі акаунти ніколи не заходив і доступу до них не маю.
Після довгих пояснень та очікування Ярослав Свиридов заявив: "Вас заблоковано за передачу акаунта". На мої неодноразові уточнення, за що саме бан, мені просто порадили звертатися до Олега Галицького, якщо я не згоден.
У мене складається враження, що адміністрація просто шукає, на кого "повісити" порушення. Я не розумію, як можна виносити вердикт без жодних перевірок, хоча я відразу сказав: "Дайте мені 30 хвилин і перевіряйте мій ПК". Я не заходив на чужі акаунти й не передавав свій особистий. Прикро, що адміністратор так поставився до ситуації. Якщо у них є "залізні" докази - навіщо влаштовувати цю клоунаду з викликом у войс у мій вільний час? Викликати є сенс лише тоді, коли доказів бракує, тож нехай проводять повну перевірку пристрою.
Те саме стосується і мого брата, який теж постраждав. Ані я, ані він нічого не порушували. Навпаки: якщо на акаунт мого брата заходив хтось сторонній - він є жертвою зловмисника, а я - жертвою небажання адміністрації розібратися в питанні.
Прошу ретельно перевірити логи. Спочатку вони більше години "кошмарили" брата, намагаючись довести, що це він був на акаунті, запевняючи, що перевірили логи і ніхто інший на його аккант не заходив. Тепер у них раптом з'явилися «100% докази», що це був я. Не знаю, як саме вони працюють, але, на мою думку, - вкрай професійно непридатно. В будь-який час с цієї хвилини до неділі я буду вільний, там можу приступити до перевірки одразу як покличусь. Мій телеграм -@deceeaseed
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Немає
5. Дата порушення: 30.04.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

Ознайомившись з вашим порушенням та гравця Ерік Массіса - покарання видано коректно через порушення з входом на інший акаунт, передачі його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі