Сердж Кулаківський
Було весело, всім Дякую!
- Реєстрування
- 20 Сер 2024
- Дописи
- 262
- Реакції
- 107
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Сердж Кулаківський
2. Нікнейм порушника: Ілля Юрчишин [140144]
3. Назва клану порушника: AZOV
4. Суть скарги: Після доставки одного злочинця до відділку поліції та передачі його іншому співробітнику, ми помітили в холі НПУ м. Києва гравця Іллю Юрчишина, який, за нашою інформацією, перебував у державному розшуку. Ми тоді працювали по гравцях які перебувають в розшуку і помітили що він у розшуку ще до зустрічі з ним.
Мій колега звернувся до нього з вимогою надати документи для перевірки, однак гравець їх не надав. У зв’язку з цим він був затриманий за непокору.
Після затримання гравець заявив, що «забув документи вдома», що є порушенням RP-процесу (перетяг ситуації). Під час подальшої взаємодії він сказав:
«Ладно, я офф. Не буду я говорити з тобою, нема сенсу»,
після чого вийшов з гри під час RP-ситуації.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Таймкод: 5:42 Вихід з гри.
6. Дата порушення: 30.04.2026
2. Нікнейм порушника: Ілля Юрчишин [140144]
3. Назва клану порушника: AZOV
4. Суть скарги: Після доставки одного злочинця до відділку поліції та передачі його іншому співробітнику, ми помітили в холі НПУ м. Києва гравця Іллю Юрчишина, який, за нашою інформацією, перебував у державному розшуку. Ми тоді працювали по гравцях які перебувають в розшуку і помітили що він у розшуку ще до зустрічі з ним.
Мій колега звернувся до нього з вимогою надати документи для перевірки, однак гравець їх не надав. У зв’язку з цим він був затриманий за непокору.
Після затримання гравець заявив, що «забув документи вдома», що є порушенням RP-процесу (перетяг ситуації). Під час подальшої взаємодії він сказав:
«Ладно, я офф. Не буду я говорити з тобою, нема сенсу»,
після чого вийшов з гри під час RP-ситуації.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Таймкод: 5:42 Вихід з гри.
6. Дата порушення: 30.04.2026