Оскаржено Оскарження//Прохання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
1. Discord сервер(-и): 01.02.03.04.05.06.07
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: cikin0210
4. Суть звернення: Вітаю, в районі 9-10 місяців тому я написав в дс 05 сервера у спілкуваня щось про темнокожих людей, точно вже не помню, мене забанили, потім я не одноразово обходив блокуваня але всі ті акаунти також блокувалися. Я осознав свою провину та обіцяю що такого більш не повториться. Я прошу розблокувати мене оскільки я є активним гравцем 05 серверу, клановцем. І мені як і кожному активному гравцеві потрібнен даскорд гри для того щоб продавати речі, спілкуватися з гравцями, приймати участь у івентах, дізнаватися корисну інформацію, дізнаватися події які трапляються на сервері-серверах і тд. Також якщо мені потрібно поспілкуватися з адміністрацією то в ЛС це зробити не можна потрібно іти в спілкуваня з Адм, також нещодавно мене провіряли на чіти і для цього потрібно було зайти в дс 05 а я не міг, і ми в районі 2-3 часов тіки питались щось зробити щоб я зашов, мене розблокували перевірили та назад заблокували. Але мені як і обичному гравцеві потрібні базові речі в дс каналі укргта. Прошу оскаржити мене та дати мені останій шанс.
5. Докази (скріншоти/відео): -
6. Дата видачі покарання -

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,115
Реакції
769
Бали
253
Вітаю!

Враховуючи ваше каяття, покарання буде знято. Сподіваємося, що за цей період ви усвідомили свою помилку та надалі будете дотримуватися правил серверу. Просимо більше не порушувати правила, адже повторні порушення можуть призвести до більш суворих санкцій.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі