Розглянуто Для Олег Галицький та Міша Головченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
32
Реакції
122
Бали
36
1. Ваш нікнейм: Роберт Автарітєт
2. Нікнейм адміністратора: Керівника та Головного Тестера
3. Суть скарги: на всіх серверах є проблема з орендою теплиць я сам шукав 2 суток і ніхто мені її не здав у знайомих є я питаю чому ви не здаєте вони говорять або лінь або просто тримаючи котедж афикашать .... на всіх серверах тяжко дуже знайти теплиці .... ми пропонували покращеня там багато людей за або просто добавте ще пару городів або щось для віл повязане з садом та городом ну ніхто на це відповіді не надав ... так як я власник Сад і Город мій бізнес страждає впершу чергу ... плюс люди не можуть заробляти на теплицях зробіть з цим щось !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць посиланя на покращеня .
5. Дата порушення:

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Роберт Автарітєт
2. Нікнейм адміністратора: Керівника та Головного Тестера
3. Суть скарги: на всіх серверах є проблема з орендою теплиць я сам шукав 2 суток і ніхто мені її не здав у знайомих є я питаю чому ви не здаєте вони говорять або лінь або просто тримаючи котедж афикашать .... на всіх серверах тяжко дуже знайти теплиці .... ми пропонували покращеня там багато людей за або просто добавте ще пару городів або щось для віл повязане з садом та городом ну ніхто на це відповіді не надав ... так як я власник Сад і Город мій бізнес страждає впершу чергу ... плюс люди не можуть заробляти на теплицях зробіть з цим щось !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць посиланя на покращеня .
5. Дата порушення:
Как это не сдают? В ДС много людей пишет о сдаче теплице

Коля Авенчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
159
Реакції
125
Бали
48

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
32
Реакції
122
Бали
36
Как это не сдают? В ДС много людей пишет о сдаче теплице
а ну напиши їм вже провіряно я 2 суток шукав даже на 10 лунок не здали---- і много лудей шукає теплиць і ніфіга не находить це факт так само ви тримаєте котедж ви його здаєте ні ніколи людей там нема на теплиці .. це проблема всіх серверів здається городів 5 і все....

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
32
Реакції
122
Бали
36

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
а ну напиши їм вже провіряно я 2 суток шукав даже на 10 лунок не здали---- і много лудей шукає теплиць і ніфіга не находить це факт так само ви тримаєте котедж ви його здаєте ні ніколи людей там нема на теплиці .. це проблема всіх серверів здається городів 5 і все....
В ДС 24.7 выкладывают о сдачи теплице🤦‍♂️
Какая разница есть ли у нас теплица или нет. Мы сдаем по своему желанию. У нас никто не спрашивает.

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
32
Реакції
122
Бали
36
В ДС 24.7 выкладывают о сдачи теплице🤦‍♂️
Какая разница есть ли у нас теплица или нет. Мы сдаем по своему желанию. У нас никто не спрашивает.
вони не отвічають коли їм пишуть і там здають пару тіпів все .....
я вже провіряв я 2 суток шукав котеджа з теплицею

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,495
Бали
253
Вітаю, ви повинні розуміти, що теплиці — це власність власників котеджів, і саме вони вирішують, здавати їх в оренду чи ні. Гравці, які хочуть взяти їх в оренду, обов’язково знайдуть спосіб це зробити — через Discord або по знайомству. Додавання більшої кількості будинків наразі не передбачене, а писати скарги через те, що фінансова вигода з саду/городу впала, — не зовсім правильно, адже ми оцінюємо загальну картину ситуації.
Ваша пропозиція буде розглянута.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі