Відмовлено Тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлександрДовженко

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
23
Вік
32
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм порушника: Андрій Косик
3. Суть скарги: Андрій Косик не вірно розглянув скаргу на Максима Заборного, згідно правил він повинен запитати чи є у мене ліцензія, або ні, він цього не зробив, хоча в мене є дозвіл на зберигання алкоголю та петрушки, тобто ця ліцензія яку я придбав не працює, та вона не треба? ( Саму ліцензію вкажу в порушеннях ). Цього не прописано в правилах Bad COP що він має право вилучати, та коли я кажу це що у мене є ліцензія, у відповідь я чую "Та мені похую". Це можно побачити на моменті 15:45 - 16:20. Також далі на відео він вилучив придмети такі як "Важка броня" та "Баллончик", вони не належать до зброї та у мене також є ліцензія на зброю( також посилання додам низще ). Він не мав права забирати так як цього немає вкзаного що це дозволено Bad COP. Також з приводу правила Bad COP, 2.4. Всю іншу цінову політику BAD COP/GOV регулює самостійно. Запрошувати у громадян 20.000.000 грн це дуже багато. встановіть ліміти, щоб вони розуміли міру. Це можно почути на тайм коді 18:00 -18:15. На моменті 20:50 - 21:00 Можете почути що він конфіскує у мене ліцензію, а де це прописано що він має право на конфіскацію ліцензії яку видає президент? Цього немає! Так що прошу покарати данного гравця за порушення правил держ.орг 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2: працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн
Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 29,04,2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,282
Бали
253
Вітаю, щодо вилучення ліцензії - ця дія дійсно не прописана в правилах Bad Cop, відповідно ми не можемо заборонити її застосування, оскільки відсутній чіткий пункт у переліку заборон.
Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендується поводитись коректно та ввічливо, а також погоджуватись на озвучену працівником суму коштів за ваше звільнення.
Стосовно використання ненормативної лексики: відповідно до правил Bad Cop, працівник може дозволити собі окремі висловлювання у ваш бік, і це не вважається порушенням.
1.16. Під час вчинення незаконних дій BAD COP-у дозволено поводитися неналежно, спілкуватись неповажно (в міру), при цьому не порушуючи правила проєкту.
Примітка: заборонено принижувати честь гравців, використовувати жорстокі відігровки аморального виду.
Очікуємо відповіді від ГА|ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі