Схвалено Біографія | Віталій Перколаба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
26
Реакції
52
Бали
63

Прізвище Ім’я По-батькові :

Перколаба Віталій Олександрович

Стать:

Чоловіча

Мати:

Перколаба Тетяна Петрівна

Батько:

Перколаба Олександр Валерійович

Зріст та вага:

185 см, 78 кг

Дата народження:

12 серпня 1998 року

Вік:

27 років

Місце народження:

м. Львів, Україна

Національність:

Українець

Місце проживання:

м. Київ, Україна

Захоплення:

Пейнтбол, шахи

Сімейний стан:

Не одружений

Статура:

Атлетична

Колір очей:

Карі

Зачіска:

Коротка стрижка

Відмітні знаки:

Шрам на лівій щоці після аварії в підлітковому віці

1. Загальна інформація
Народився у селі Козайка, Львівська область. Моє життя ніколи не було простим, і я зрозумів це ще в ранньому дитинстві. Я ріс у середовищі, де потрібно було швидко дорослішати та вчитися відповідати за свої вчинки. Замість того щоб шукати легкі шляхи, я звик долати труднощі самостійно. Це сформувало в мені характер, який не ламається під тиском обставин.

З ранніх років я вчився приймати рішення, які інші боялися навіть розглядати. Я не тікав від відповідальності, а навпаки — приймав її. Мій характер формувався через досвід, помилки та невдачі. Кожна ситуація, навіть найменша, залишала свій слід і змінювала моє бачення світу. Я не боюся конфліктів, бо розумію, що іноді саме вони дозволяють побачити справжню суть речей. Я завжди йду до своєї мети, навіть якщо шлях складний, довгий і наповнений ризиками.

+++++++++++++++++++++++++++++
Життєвий шлях
У школі я не був тим, хто просто виконує вимоги. Я завжди намагався зрозуміти більше, ніж від мене очікували. Мене цікавили причини, а не лише результати. Вчителі помічали мою здатність аналізувати, концентруватися на деталях і робити власні висновки. Я не боявся висловлювати свою думку, навіть якщо вона відрізнялася від інших.

Я швидко зрозумів, що лінь і пасивність не приведуть ні до чого хорошого. Саме тому я почав працювати над собою ще з юного віку. Перші серйозні випробування прийшли у підлітковому періоді. Аварія, яка залишила шрам на моїй лівій щоці, стала переломним моментом у моєму житті. Вона змусила мене переосмислити багато речей: відношення до ризику, до людей, до часу. Я зрозумів, що життя може змінитися в один момент, і після цього вже нічого не буде таким, як раніше.

Моя сім’я мала великий вплив на мене. Батько був суворим і вимогливим. Його тиск іноді здавався надмірним, але саме він навчив мене дисципліни, витривалості та відповідальності. Мати ж, навпаки, була тією людиною, яка допомагала зберігати внутрішню рівновагу. Вона навчила мене розуміти емоції, контролювати себе і бачити в людях не лише їхні дії, а й причини цих дій.

2. Характер персонажа
Я не вважаю себе ідеальним. Я знаю, що у мене є як сильні сторони, так і слабкі. Але різниця в тому, що я не ігнорую свої недоліки, а працюю над ними. Мої страхи не зупиняють мене — вони змушують мене бути обережнішим і продуманішим.

Я боюся втратити контроль над ситуацією, бо розумію, до яких наслідків це може призвести. Я боюся підвести людей, які довіряють мені. Саме тому я звик усе прораховувати наперед і не діяти необдумано. Я не покладаюся на випадок — я створюю умови, в яких результат залежить від мене.

Я завжди аналізую свої дії і дії інших людей. Мені важливо розуміти мотиви, наміри та наслідки. Це дозволяє уникати помилок і приймати більш ефективні рішення навіть у складних ситуаціях.

Риси характеру
Рішучість: я не відступаю перед труднощами. Якщо переді мною стоїть проблема — я знаходжу спосіб її вирішити.
Аналітичне мислення: я звик розбирати ситуації до деталей, щоб бачити повну картину.
Лояльність: я поважаю людей, які залишаються вірними своїм принципам і словам.
Самокритичність: я завжди оцінюю свої дії і не боюся визнавати помилки, якщо вони є.

Ці риси формувалися роками. Аварія навчила мене бути сильним і не боятися труднощів. Конфлікти з людьми навчили аналізувати мотиви і поведінку. Сім’я дала основу — принципи, які я не порушую.

3. Мотиви та цілі
Я обрав шлях Bad Cop не випадково. Це не просто вибір — це результат мого життєвого досвіду. Я бачив несправедливість і зрозумів, що не завжди система працює так, як повинна. Іноді потрібно брати ситуацію у свої руки.

Я не прагну бути “хорошим” для всіх. Мені важливий результат. Якщо для досягнення порядку потрібно діяти жорстко — я це зроблю. Я не шукаю легких шляхів і не боюся брати на себе відповідальність за складні рішення.

Як лідер, я не змушую людей слідувати за мною. Я показую приклад. Я вважаю, що справжній авторитет формується через дії, а не слова. Люди повинні розуміти, що вони роблять і чому це важливо.

4. Додаткові деталі
Поза роботою я намагаюся зберігати баланс. Я розумію, що без внутрішньої рівноваги неможливо приймати правильні рішення. Пейнтбол навчив мене швидко реагувати і мислити стратегічно. Шахи допомогли розвинути здатність прогнозувати події наперед. Історія дала розуміння того, що більшість помилок уже були зроблені — головне не повторювати їх.

Я звертаю увагу на деталі, які інші можуть ігнорувати. Саме вони часто вирішують результат. Шрам на щоці для мене — це не просто слід від аварії, а нагадування про те, що кожне рішення має наслідки.

5. Висновок
Віталій — це людина, яка пройшла через труднощі і не зламалася. Його характер сформувався через досвід, а не слова. Його страхи не зупиняють його, а навпаки — роблять сильнішим.

Я вірю, що справжня сила полягає не в тому, щоб уникати проблем, а в тому, щоб проходити через них і залишатися собою. Моє життя ще не завершене, але я вже зараз готовий відповідати за кожне своє рішення.

Я не перекладаю відповідальність на інших і не шукаю виправдань. Я йду вперед і приймаю наслідки своїх дій. І якщо поруч будуть люди, які готові йти цим шляхом разом зі мною — я буду тим, хто не підведе.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, з натяжкою схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі