Розглянуто никнейм для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MuadDib

Козак
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
15
Реакції
5
Бали
8
1. Коді Флоренс
2. Цезарь Праймхо
3. Заступник ГА отказал в расмотрении заявки по никнейм: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/никнейм.396990/#post-1579584

Но подскажите пожалуйста, имя заступника ГА: "Коді"
Коді (Cody, Kody, Kodi) — переважно чоловіче ім'я англійського походження, яке також використовується як прізвище та топонім. Воно набуло популярності як сучасне, надійне ім'я, часто асоціюється з іменами на "C" або "K", як-от Коннор, Кріс або Кейден.

Призвище: "Флоренс"
Флоренс (Florence) — це переважно англійське жіноче ім'я, яке іноді використовується і як прізвище. Воно походить від латинського «florens», що означає «квітуча», «процвітаюча»

Почему администрация имея не РП ники и большая часть сервера имеет английские/американиские ники, спокойно играют, ешё и блокируют других игроков за подобные им никнеймы?
Это двойные стандарты. Нет чёткой градации какой ник можно а какой нельзя (в плане имен разного происхождения из других стран). Если я переименуюсь в что-то подобное как заступник ГА, например: Шмоді, Броді, Куроді, Вабоді и т.д. меня ведь снова забанят за non RP никнейм. А призвище если я выберу: Шморенс, Доренс,Броненс, Грненс, Прайморенс? Разве в таком случае разрешат никнейм, я уверен что нет, потому что часть администратороа некомпетентно выполняет свои должностные обязаности, применяя наказание выборочно для игроков. Они действуют не по правилам, а на свое усмотрение, а это уже произвол, а не порядок.
4.
5. 01.05.2026

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!

Нікнейм адміністратора є коректним.

Ваш має помилки - Цезар як ім'я ще може бути, стосовно прізвища Праймхо воно не є досить коректним

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі