Розглянуто Обман Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
326
Реакції
175
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Тихон Чорновол #7836
2. Нікнейм порушника: діана данилюк
3. Назва клану порушника: repo
4. Суть скарги:

- Масовий Обман Адміністрації -
Доброго Вечора!
Хочу подати скаргу на гравця діана данилюк за обман адміністрації. У своїй скарзі вона виклала ситуацію неправдиво та перекрутила факти. Насправді між нами був Рп-договір, у якому було зазначено, що я маю повернути рюкзак до 17:00. Я виконав умови договору та повернув рюкзак в 16:54, що підтверджується наявними у мене відкатами.

Після цього, вже близько 19:03, вона самостійно передала мені рюкзак повторно без будь-якого РП-договору, що зафіксовано на фрапсі. Також у мене є відеодокази, де вона без договору передає мені Бумбокс Графіті [ТаймКод: 8:59-9:31].

Окремо хочу зазначити, що у своїй скарзі вона вказала, що я нібито заблокував її в Discord, однак це не відповідає дійсності — у мене є докази того, що заблокувала саме вона мене.

Вважаю, що дана скарга була подана з метою введення адміністрації в оману. Прошу перевірити логи, а також мої докази, і видати покарання гравцю за обман адміністрації.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): вище
6. Дата порушення: 02.05.2026​

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,538
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Скарга буде ретельно перевірена Головною адміністрацією. Кожен гравець має право подати скаргу, щоб переконатися, що з боку інших гравців не було порушень.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі