Артем Найт
Отаман
- Реєстрування
- 16 Бер 2026
- Дописи
- 67
- Реакції
- 28
- Бали
- 63
Шановна адміністрація!
Я пропоную додати до фракційного спец. інвентарю фракції УЗ тайзер та кайданки для безпеки співробітників та також пасажирів.
Так як НПУ або інша фракція у якої є можливість затримати правопорушника, зачасту може не встигнути приїхати за нашим викликом, що наражає на небезпеку усіх оточуючих.
Бувають такі випадки, коли ми викликаємо співробітників НПУ або СБУ, вони приїджають після того, як правопорушник покинув місце скоєння злочину.
Я розумію що ми можемо передати відео-запис скоєння злочину спецслужбам, але не завжди людина без аксесуару, який закриває її обличчя, що затруднює вияснення чі це та сама людина? Чи ні.
Тому, я пропоную додати можливість, фракції УЗ затримувати людину до прибуття спецслужб, щоб вона не змогла втекти з місця скоєння злочину.
Також пропоную зробити систему дверей до кабінетів/роздягальні УЗ, таку, яка зараз є в інших державних фракціях.
Зробити щоб були двері до кабінетів та роздягальні закриті, та щоб їх відкрити, потрібно натиснути на кнопку Alt, та щоб доступ до відкриття був тільки для працівників УЗ.
Це буде зроблено для того, щоб звичайні громадяни, не змогли зайти в кабінет, до Начальника УЗ, а також в роздягальню УЗ.
Дякую за те що прочитали цю ідею!
Останнє редагування: