Розглянуто Ображені роботяги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ake11la_Krey

Шановний гравець
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
51
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Альфредо Валентино
2. Нікнейм порушника: Юрій Сенькович
3. Суть скарги: В мене стався виліт,після перезаходу я повідомив знайомого що викличу його як таксиста,піся декількох спроб приїхали ображені водії,та один з них почав використовувати ненормативну лексику в мою адресу висловлюючи своє незадоволення (тайм код 0:02; 1:52) не надав мені можливості пояснити ситуацію. В кінці відео (тайм код 6:27) видно що замовлення спіймала необхідна людина.
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.3.1.
"DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

4. Доказ порушення (скриншот/відео):ДОКАЗИ
5. Дата порушення: 02.05.26

Саймон Котацукамі

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
102
Реакції
46
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Юрій Сенькович отримає покарання:
Деморган 80 хвилин, Мут 60 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі