Важливо Центральна Україна | Оцінка роботи лідерів

Гордієнко Назар

Новий гравець
Реєстрування
26 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
2
Бали
8
Ваш нік: Назар Гордієнко
Нік лідера: Надія Уайт
Відгук про лідера: Надія Уайт найкращий генерал, завжди може підтримати і допомогти в будь якій ситуації
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10000000/10
Побажання лідеру: Залишатися такою ж доброю та надалі допомагати тим хто цього потребує

Тайлер Нокс

Новий гравець
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
Ваш нік: Тайлер Нокс
Відгук про лідера:Надія Уайт ваше файна лідера завжди поможе ,розкаже ,підтримає та також з нею можна файно поговорити
Оцінка за 10 бальною шкалою:10/10
Ваші побажання:було би файно щоб така лідерша залишалась назавжди

Олександр Кременіш

Полковник ЗСУ
Реєстрування
8 Лис 2022
Дописи
37
Реакції
39
Бали
33
Ваш нік: Олександр Кременіш
Відгук про лідера: Надія Уайт, Генерал ЗСУ, людина яка може вислухати, завжди допоможе в трудну хвилину, з нею ЗСУ не пропаде, з нею можна і посміятися, також в роботі людина дуже відповідальна. Вона просто пушка 🔥🔥🔥
Н - Найкраща
А - Ангельська
Д - Добра Душа
І - Інтригуюча
Я - Янгол
Оцінка за 10 бальною шкалою:10/10
Ваші побажання: Нехай лишається завжди такою яка вона є, Вона Найкращий Лідер ЗСУ 🫶🫶🫶

Вадим Мартиненко

Новий гравець
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
Ваш нік: Вадим Мартиненко
Відгук про лідера: Не хороші рішення, так рахую що як лідер хорошой 50/50, але рішення дуже погані і не робить ніякі згоди, все робить як попадя в ній нічого хорошо
Оцінка за 10 бальною шкалою: 5
Ваші побажання: немає

Андрій Хомс

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
76
Реакції
35
Бали
23
Ваш нік:Василь Хомс
Відгук про лідера:Перший лідер ЗСУ жінка ! На перший погляд зла та міцна ,як титан - жінка 😂 Проте з часом ця думка розвіюється . Надія дуже дружелюбна та відповідальна людина,яка рада помогти кожному хто з її співробітників попав в біду. Також весела та дружелюбна (якщо її не злити🫣😆) Окрім цього , вона дуже добра та щира людина ,ставиться до всіх з повагою незалежно від твого статуск .Навіть коли здається що все втрачено , вона вміє підбадьорити та дати хорошу пораду ,яка так чи як допомагає у ситації . Коли сидимо з нею в голосвих чатах Юкрей гта 01 серверу , то у чаті створюється тепла та приємна атмосфера ,яка заставляє повертатись в гру знову і знову:) Також неймовірно красива та прекрасна женщіна(не в обіду і не за вік) 😍
P.s П.Уайт , знаєте Вами та зірками на небі ?
Зірки сяють тількм вночі ,а Ви завжди!🤫😊
Оцінка за 10 бальною шкалою: ∞/10
Ваші побажання:Бажаю тобі й надалі залишатися такою красивою, доброю та приємною людиною. Нехай тебе завжди супроводжують успіх, гарний настрій і вірні люди поруч. Бажаю терпіння, мудрих рішень, здійснення всіх задумів і нових досягнень у житті. Нехай кожен день приносить радість, щасливі моменти та позитивні емоції.
Хай в твоєму житті завжди буде людина ,якій ти подзвониш посеред ночі та почуєш : " Я поруч!"

By GUR&Homs

Максим Заборний

Центральна Україна [01]
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
279
Реакції
211
Бали
63
Ваш нік: Максим Заборний
Нік лідера: Сергій Калісто
Відгук про лідера:
Перебуваю вже давно в
Національній поліції України та співпрацюю з даною людиною. Він добре розуміє, що потрібно робити у складних ситуаціях. Чудово знає правила та вміє правильно діяти у важких випадках, добре орієнтується в роботі. Не кожного лідера можна побачити таким відповідальним та досвідченим.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 10/10

Ваші побажання: Успіхів та подальшого розвитку.

Реєстрування
7 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
5
Бали
8
Ваш Нік: Джо Голдберг
Нік лідера: Данило Дрозд
Відгук про лідера: Найкращий лідер у якого я працював, Дуже добрий, Відповідальний
Оцінка за 10 бальною шкалою: 100/10
Ваші Побажання: Щоб завжди був таким же добрим)!

Василь Гупало

Новий гравець
Реєстрування
21 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
Ваш нік: Васильок Гупало
Відгук про лідера: дружелюбний він самий добрий лідер у світі. Завжди підтримає в тяжкій ситуації.
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000000/10
Ваші побажання: Щоб був завжди веселий як сонце

Олександр Гримов

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8
_Ваш нік: "Олександр Гримов"

_Нік лідера: "Данило Дрозд"

_Відгук про лідера:

-Наш директор — найкращий. Таких людей я давно не бачив. Дуже хороша та добра людина, яка завжди допоможе та гарно ставиться до всіх співробітників. Якщо щось незрозуміло — він усе пояснить, розкаже та покаже. Завжди підтримує колектив, відповідально ставиться до своєї роботи та робить усе для розвитку фракції. З ним дуже приємно працювати, тому що він справедливий, спокійний та розуміючий керівник.

_Оцінка за 10-бальною шкалою: 10,99999/10

_Ваші побажання:

-Бажаю й надалі залишатися таким хорошим керівником, успіхів у розвитку фракції, терпіння, адекватних співробітників та ще більше активу у фракції!

Владислав Степанюк

Лідер УЗ на пенсії
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
72
Реакції
160
Бали
78
Ваш Нік: Владислав Степанюк
Відгук про лідера: Кращій лідер ЗМІ за весь час
Оцінка за 10 бальною шкалою: 1000/10
Ваші Побажання: бажаю щоб ти продовжував продаигати ЗМІ В тому ж дусі!

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
97
Реакції
120
Бали
48
Національна Поліція України

Ваш нік:

Микола Немчук

Нік лідера:

Калісто Сергій

Сергія я знаю ще з тих часів, як тільки прийшов до НПУ, коли він ще обіймав посаду Полковника. Вже тоді я зрозумів, що це людина, до якої можна звернутися у будь-який момент і завжди отримати допомогу, пораду чи відповідь на будь-яке питання, незалежно від того, стосувалося воно ігрового процесу чи роботи фракції.

За час мого перебування на посаді Полковника ця людина навчила мене дуже багато чому. Сергій неодноразово допомагав мені, підтримував та буквально витягував із важких ситуацій. Я впевнено можу сказати, що це один із найкомпетентніших, найадекватніших та найвідданіших своїй справі лідерів.

Хочу щиро подякувати йому за всі знання, досвід та підтримку, які я отримав за цей час. А також наприкінці його терміну на посаді Генерала НПУ подякувати за гідну службу та побажати великих успіхів, нових досягнень і всього найкращого в майбутньому!

Дякую за службу, Генерале!

Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
169
Реакції
120
Бали
48
Ваш Нік: Артем Бандерівський
Нік лідера: Віталій Балабай
Відгук про лідера: Прикольний лідер
Оцінка за 10 бальною шкалою: 9/10
Ваші Побажання: Продовжуй в цьому дусі

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі