Відмовлено 11.8. "RP/NonRP шахрайство"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлександрДовженко

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
23
Вік
33
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм порушника: Назар Малой 248801
3. Суть скарги:
я хотів продати другу машину через таб меню а під'їхав цей гравець та мітку зловило на нього. на відео видно як він паркується по ближче.
потім я зрозумів що трапилось викликав Адміна який його знайшов на тюнінгу, даний гравець приїхав я йому пояснив що сталася помилка та щоб він повернув машину за ті самі кошти але він втік. прошу суворо не карати порушника та повернути даний автомобіль а з мене списати кошти за яку суму він його в мене купив.

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут тут
5. Дата порушення: 03,05,2026

Останнє редагування:

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
244
Реакції
99
Бали
73
Вітаю. Шановний гравець
Розглянувши ваші докази виношу вердикт

Вашу скаргу буде відмовлено, тому що коли ви передавали авто, треба бути уважнішим кому передаєте, також вас був відсутній рп договір.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі