Відмовлено Скарга на адміністратора "Андрій Косик" | Причина: Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Городиський

Шановний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віктор Городиський [1395]
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
3. Суть скарги:

Доброго вечора, шановна адміністрація 01 Серверу, а саме Крістіан Родаріо, пане ЗГА, сталась непорозуміла ситуація, отримав попередження від ЗГС Держ Андрія Косика, причина Фарм зарплати. Як ми усі знаємо покарання видаються відповідно до порушень правил серверу які прописані на форумі,
Я знайшов таке правило як Фарм ЗП, тому хочу щоб ви переглянули докази від ЗГС, де саме я перебував в АФК та отримав своє покарання за це, по іншим трактовкам які не прописані на форумі, карати заборонено, якщо у ЗГС Держ не буде належних доказів до цього пункту правил, прошу зняти моє попередження, та видати відповідні санкції проти цього адміністратора. Тому що за сьогодні я не пам'ятаю щоб перебував в АФК по формі довше чим вказано у пункті правил,

2.29. Фарм ЗП - заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9 звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9 звання - 1 попередження. | Догана, Кік / Варн

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 04.05.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,638
Реакції
1,276
Бали
253
Вітаю, дане питання вже обговорювалося з ГА|ЗГА. Згідно із загальними правилами, адміністрація має право відхилятися від них у певних ситуаціях.
Щодо виданого покарання: під час перебування у відпустці ви за 5 хвилин до PayDay одягнули форму. Наявність недоліків у правилах не означає, що ними слід користуватися.
Також хочу наголосити, що подібні ситуації з вашого боку вже траплялися раніше, і з вами проводилась профілактична бесіда замість застосування покарання.
Очікуємо відповіді ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі