Відмовлено Скарга на адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

sever

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2024
Дописи
37
Реакції
3
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Северин Хома
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєлліні
Владислав Кєлліні, В. Марловський
3. Суть скарги: Я модератор клану Azovstal який отримав 2 догани за порушення адміністратори видали догану без доказів я просив показати фрапс сказали не зобовʼязанні. Я тоді вважаю що догану просто так видали бо якщо на форум скаргу подають то там видно за що і відео. Я зараз маю бан від адміністратора бо клан видаляють хотів би у вас запитатися якщо мій бізнес злетить це буде ваша вина і ви будете вертати мені гроші за нього? Бо бан видали мені до видалення клану я як і інші гравці рахую його це не правильно з вашого боку. Хотів би побачити за що видали догану де є порушення з нашого боку і чому адміністрація видає догани не через форум як гравці а просто зробіть систему щоб видавали через форум адміністрація. І як адміністратори можуть видавати покарання кланові якщо вони були в інвізі це по рп ?
Якщо гравці подають скаргу на форум тоді видно за що коли і чому, а коли адміністрація видає просто пише за що і все без доказів і всього іншого. Прошу щось зробити з вашого боку бо це є не справедливо до гравців в країні де всі є рівні між собою. Прохання зробити щось з цим!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:03.05.26

Вкладення

• IMG_1036.png
    IMG_1036.png
    529.1 Кб · Перегляди: 31
  • IMG_1035.png
    IMG_1035.png
    430.2 Кб · Перегляди: 33
  • IMG_4536.jpeg
    IMG_4536.jpeg
    2.1 Mб · Перегляди: 32

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , згідно правил клан йде на видалення оскільки отримав 3/3 доган . Докази надаються головній адміністрації . Модераторам клана слід слідкувати за своїми діями , оскільки за критичні порушення вони отримують покарання , і на клан так само йде автоматично покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі