Відмовлено скарга на адміна Матвія Мовальчука

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Глущак

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Дмитро Глущак
2. Нікнейм порушника: Матвій Мовальчук
3. Суть скарги: Їду я на орендованому актросі і збиває мене джип, з нього виходять 2 чела і починають мене дмити, я написав репорт, на нього відгукнулись 2-3 адміна, але спустя декілька секунд вони нічого не зробили (не помогли мені), і мене вбили, після того я хотів їм відомстити, я поїхав до них почав їх дмити (навіть нікого не вбив), і після цього мене садить в деморган адмін (Матвій Мовальчук), я йому починаю пояснювати що я не винуватий, що я просто собі їздив на актросі, а якісь чели підїхали до мене і вбили просто так, а він мене не слухав, казав шо я їх після смерті не маю знати, після того я йому почав знову пояснювати шо це реально все не так і шоб він мене випустив з деморгану, але він мене не вислухав і ще й на додаток забанив на 7 днів, я навіть не знаю за що він мене забанив на 7 днів, (тому прошу розглянути цю скаргу і віднестися до неї з розумом, прошу мене хочаби відбанити, а адміну дати якесь покарання або навіть звільнити, якщо не зробите ні те і ні те, то хочаб просто розбаньте мене будь ласка)!
4. Доказ порушення (скриншот/відео): доказу в мене немає, бо зазвичай ніколи нічого не фоткаю на форум, але можу скинути скрін бану Знімок екрана (71).png
5. Дата порушення: 04.05.26

Останнє редагування:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , покарання ви отримали вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі