Розглянуто Андрій Харрісон | NonRP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: 5659
2. Нікнейм порушника: Андрій Харрісон
3. Суть скарги: Під час всього відео запису було видно як лідер з тайзером бігав проти зброї але на моменті 00:27 по 00:32 біг в сторону стріляючого по ньому гравця та 00:32 використав тайзер без відігровки чім порушив 2.40. NonRP Держ та до цього ще 00:27 чітко видно ще раз повторюсь чітко видно як лідер біжить в зелену зону тим саме на моменті від 00:30 по 00:32 не проходить урон а це в нас ухід від перестрілки також щоб не було питань в правилах підкреслив червоним кольором про те що заборонений навмисно уходити в зелену зону що на відкаті на секундах від 00:29 по 00:32 видно що лідер цілеспрямовано біг в зелену зону а не випадково туди потрапив це видно дуже гарно він біг саме в зелену зону та в правилах PG зазначено про відсутність інстинктів самозбереження сумніваюсь що людина з тайзером бігла б на зброю цілеспрямовано а там прекрасно це видно також потім ще й стріляла тайзером не відігравши його в людину що чинить збройний опір та зверніть увагу мені видавали PG за аналогічну ситуацію але тут я біг на гравця прям як тут на мене біг лідер Видане покарання меня за PG ( аналогічна ситуація), сподіваюсь що ви не будете прикривати лідера бо порушено 3 правила і чітко видно цікаво чому неоф гравців одразу карають і не шукають способів виправдати а інших гравців виправдовують чим ми гірші за держ організацію?? А с приводу іншого співробітника то я подам іншу скаргу на гравців держ орг бо він не відноситься до лідерів чи заступника.
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
На відео видно що урон по лідеру не пройшов коли він навмисно забіг в зелену зону з 0:29 по 0:32

00:02 і 00:46 видно 4 гравця неоф 2 держ =4 неоф більше приміток в правилах я не бачу

Та за PG це вже не перша скарга на лідера Попередня скарга за PG

Ще одна скарга за PG
Та прошу зауважити що в всіх ситуаціях лідер знаходить виправдання навіть якщо порушив старається викрутитися та в скарзі нижній на 8хв 40 секундах лідер теж не відіграє кайданки аналогічно і тут з тайзером та ще додам скрін ( з тої ж самої скарги нижній ) де лідер рахує порушення гравця по правилам сервера а себе не звинувачує в порушенні правил сервера а рахує по рп але гравця неоф вже по правилам сервера одне питання вам самому не смішно з цього???

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 05.05.2026

Вкладення

• IMG_1506.png
    IMG_1506.png
    347.5 Кб · Перегляди: 27
  • IMG_1507.png
    IMG_1507.png
    374.8 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
475
Бали
123
Також прошу зазначити:
1. Відігровка удару тайзера - Серьездно? Прошу також від Вас відігровку стріби з М4.
2. PG Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

- Прошу зазначити що:
2.1 Я не уявляв себе супергероем, хочу зазначити що я співробітник державної організації, котрий обучений носити правильно бронижелети, та обходити Вас зі спини. Що я і зробив. я прикриваючись бронежелетом оббіг вас по колу та використав спецзасіб - тайзер.
2.2 Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

Ви почали нападати втрьох на двох співробітників держ орг. чим самостійно порушили провило ПГ

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

"випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше - Я потрапив на зелену зону оббігаючи Вас, не буду же я біжати Вам в обличчя коли ви стріяєте зі зброї, та покинув ЗЗ як можно швидше, як ви і вказали правило

Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили

Використовуючи стрибки, не завжди можливо рухатись боком(точніше ніколи), тому я відразу покинув ЗЗ (з 30 по 31 сек, що було протягом 1 секунди не більше) після чого був використаний тайзер коли я побачив що у вас закінчилися набої.

"тим саме на моменті від 00:30 по 00:32 не проходить урон " - прошу звернути увагу, щоб урон проходив, потрібно попадати по гравцю.

Та за PG це вже не перша скарга на лідера - Так, звичайно, скарга не перша, і я це розумію,також зауважу що відповідаю лише на ті скарги де це є необхідним, приклад як першому варіанті котрий ви вказали, я знаю що ситуація там також була неоднозначна, але на неї я не мав доказів, рахуючи що скарги вже не буде, їх видалив, але на шостий день людина її подала, я жодного слова не написав, тому що зрозумів як це виглядає, коли щось доказуєш не маючи доказів. але це ніяк не стосується вашої скарги котра подана лише для того щоб (на мою думку) злити лідера організації

Наразі бачу лише в вашого боку порушення ПГ, дякую за звернення.
Також прошу зазначити що скарга подана на лідера організації де гравець порушуючи правила UG зрозумів на кого подавав скаргу та розписав декілька неіснуючих порушень що можливо як попередження для гравця по правилу:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Останнє редагування:

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
Також прошу зазначити:
1. Відігровка удару тайзера - Серьездно? Прошу також від Вас відігровку стріби з М4.
2. PG Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

- Прошу зазначити що:
2.1 Я не уявляв себе суергероем, хочу зазначити що я співробітник державної організації, котрий обучений носити правильно бронижелети, та обходити Вас зі спини. Що я і зробив. я прикриваючись бронежелетом оббіг вас по колу та використав спецзасіб - тайзер.
2.2 Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

Ви почали нападати втрьох на двох співробітників держ орг. чим самостійно порушили провило ПГ

"випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше - Я потрапив на зелену зону оббігаючи Вас, не буду же я біжати Вам в обличчя коли ви стріяєте зі зброї, та покинув ЗЗ як можно швидше, як ви і вказали правило

Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили

Використовуючи стрибки, не завжди можливо рухатись боком(точніше ніколи), тому я відразу покинув ЗЗ після чого був використаний тайзер коли я побачив що у вас закінчилися набої.

Наразі бачу лише в вашого боку порушення ПГ, дякую за звернення.
Навіщо старатися виправдатись якщо чітко видно від вас порушення якщо я б так під скаргою писав та це дійсно спрацювало виправдання на порушення то я б не сидів за свої порушення | А с приводу PG з нашого боку нас було 4 людини неоф перегляньте відкат з вашої сторони та людина яка була в авто та потім вийшла теж знаходиться в клані тайм код 00:02 та 00:46 і далі його видно.

Додам: в вас NonRP держ чітко видно тайзер без відігровки те що ви просите відіграти М4 то для неоф ще не бачив такого правила та ваше прохання відхилити змушений

За броніжелет чітко видно як я вам зніс ще коли ви перепригнули забор та побігли в кущі звідки повернулись та в вас було кд та плюсом я по вам настрілював та кд пройти так швидко не могло щоб ви броніжелет одягнули якщо уж по рп хочете але тут порушення правил проєкту

За зелену зону ще раз ви бігли цілеспрямовано я не бачив в правилах спеціально для вас примітку : Якщо ви об бігали людину то ви не порушуєте правило ухід в зелену зону та в правилах сказано за авто якщо по інерції руху а в вас не було авто та ви не випадковим чином потрапили а цілеспрямовано бігли що видно з 00:28 по 00:32

Ще зазначу що по вам не пройшов урон коли ви були в зз видно по відео з 0:29 по 0:32

Останнє редагування:

Олександр Альварез

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
74
Бали
63
Перерозгляд!

Гравець #52036 тримає покарання у вигляді Деморгану на 60 хвилин за PG.

Гравець #23308 отримає покарання у вигляді Деморгану на 60 хвилин за PG та Догани на посаді.

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі