Розглянуто Василій Міцний | Ухід в зелену зону + PG | D - 147

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм порушника: Василій Міцний
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: 00:02 по 00:04 видно як гравець біжав ЦІЛЕСПРЯМОВАНО щоб точно можно було зрозуміти то в правилах написано що не рахується якщо випадковим чином але тут ж видно що він прям біг туди 6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн | 00:11 відіграв тайзер але чутно звук кайданів а кайдани ніхто не відіграв та на протязі всього відео гравець коли по ньому стріляють не має інстинктів самозбереження не стріляє а використовує тайзер що рахується як PG і зараз підкреслю в правилах чому червоним кольором 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

На відкаті з 00:02 і в 00:46 по кінець відео видно 4 гравця неоф і виходить 2 держ и 4 неоф більше приміток в правилі я не побачив

Від себе додам доказ як мені було видано аналогічно покарання за PG ось ситуація аналогічна я так само біг Аналогічна ситуація та видане мені покарання PG

MFA (Massive Free Arrest)
Плюсом було порушено доказ: Клік

За необхідності надам відео затримання 3х людей повністю
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.05.2026

Останнє редагування:

Василій Міцний

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
157
Реакції
86
Бали
33
Вік
26
" Суть скарги: 00:02 по 00:04 видно як гравець біжав ЦІЛЕСПРЯМОВАНО щоб точно можно було зрозуміти то в правилах написано що не рахується якщо випадковим чином але тут ж видно що він прям біг туди 6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн "

На цю частину відповідаю так:
1. Забіг туди випадково, що можна було побачити у часі з 0:04 по 0:05!
Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо!
2. Ви вказали що "видно як гравець біжав ЦІЛЕСПРЯМОВАНО" , але я біг з метою обійти вас зі спини для затримання.

"00:11 відіграв тайзер але чутно звук кайданів а кайдани ніхто не відіграв"
Хочу вам нагадати, для того щоб було чути дії\слова гравців , потрібно бути не так далеко , а на відео котре ви надали , ми можемо побачити як ви відходили від моїх слів далі та далі, в результаті чого звук відігровок становився тихше , поки не пропав ПОВНІСТЮ!

"та на протязі всього відео гравець коли по ньому стріляють не має інстинктів самозбереження не стріляє а використовує тайзер що рахується як PG і зараз підкреслю в правилах чому червоним кольором 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин"
Я не уявляв себе супергероем, хочу зазначити що я співробітник державної організації, котрий обучений носити правильно бронижелети, та була спроба обійти вас зі спини .!

"На відкаті з 00:02 і в 00:46 по кінець відео видно 4 гравця неоф і виходить 2 держ и 4 неоф"
Артем Шаменко та Настя Шаменко , не були причетні до початку вашої стрільби, тому що ні в початку ні в кінці не доставали зброї, чи проявляли якусь агресію! тому не можна їх долучати до вашого нападу.
"ми також можемо сказати ніби що в нас в фракції 70+ людей , і ніби вони також є учасниками цієї справи! Але не їх в області , не їх присутності, не їх допомоги не було, тому ми їх не долучаємо до цого свавілля"

"Від себе додам доказ як мені було видано аналогічно покарання за PG ось ситуація аналогічна я так само біг Аналогічна ситуація та видане мені покарання PG "
Хотів би вас трішки засмутити:
1. Ви потрапили на ЗЗ до НПУ-PG.
2. По вам відкривав вогонь співробітник НПУ, а ви один клановецю-PG.
3. Замість того щоб здатися співробітнику НПУ, ви почали тікати від неї уявляючи себе "Куленепробивним", не маючи жодних ознак бронижелету-PG

6.5. "MFA" - Massive Free Arrest - затримання з доправленням в ІТТ більше трьох гравців (включно) без вагомої IC причини. | Деморган до 80 хвилин.
Також бажаю вас зауважити на тому що, "MFA" Рахується якщо не має ІС причини, а відкриття вогню доволі вагома ІС причина для затримання 3-х або навіть більше людей.

Хочу звернути увагу Андміністрації до порушеннь правил а саме:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.
Також прошу зазначити що,скарга подана на ОС організації де, гравець порушуючи правила UG, розписав декілька неіснуючих порушень що, можливо як попередження для гравця по правилу:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Також хочу долучити до порушення "6.36",
цю скаргу

Останнє редагування:

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
" Суть скарги: 00:02 по 00:04 видно як гравець біжав ЦІЛЕСПРЯМОВАНО щоб точно можно було зрозуміти то в правилах написано що не рахується якщо випадковим чином але тут ж видно що він прям біг туди 6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн "

На цю частину відповідаю так:
1. Забіг туди випадково, що можна було побачити у часі з 0:04 по 0:05!
Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо!
2. Ви вказали що "видно як гравець біжав ЦІЛЕСПРЯМОВАНО" , але я біг з метою обійти вас зі спини для затримання.

"00:11 відіграв тайзер але чутно звук кайданів а кайдани ніхто не відіграв"
Хочу вам нагадати, для того щоб було чути дії\слова гравців , потрібно бути не так далеко , а на відео котре ви надали , ми можемо побачити як ви відходили від моїх слів далі та далі, в результаті чого звук відігровок становився тихше , поки не пропав ПОВНІСТЮ!

"та на протязі всього відео гравець коли по ньому стріляють не має інстинктів самозбереження не стріляє а використовує тайзер що рахується як PG і зараз підкреслю в правилах чому червоним кольором 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин"
Я не уявляв себе супергероем, хочу зазначити що я співробітник державної організації, котрий обучений носити правильно бронижелети, та була спроба обійти вас зі спини .!

"На відкаті з 00:02 і в 00:46 по кінець відео видно 4 гравця неоф і виходить 2 держ и 4 неоф"
Артем Шаменко та Настя Шаменко , не були причетні до початку вашої стрільби, тому що ні в початку ні в кінці не доставали зброї, чи проявляли якусь агресію! тому не можна їх долучати до вашого нападу.
"ми також можемо сказати ніби що в нас в фракції 70+ людей , і ніби вони також є учасниками цієї справи! Але не їх в області , не їх присутності, не їх допомоги не було, тому ми їх не долучаємо до цого свавілля"

"Від себе додам доказ як мені було видано аналогічно покарання за PG ось ситуація аналогічна я так само біг Аналогічна ситуація та видане мені покарання PG "
Хотів би вас трішки засмутити:
1. Ви потрапили на ЗЗ до НПУ-PG.
2. По вам відкривав вогонь співробітник НПУ, а ви один клановецю-PG.
3. Замість того щоб здатися співробітнику НПУ, ви почали тікати від неї уявляючи себе "Куленепробивним", не маючи жодних ознак бронижелету-PG

6.5. "MFA" - Massive Free Arrest - затримання з доправленням в ІТТ більше трьох гравців (включно) без вагомої IC причини. | Деморган до 80 хвилин.
Також бажаю вас зауважити на тому що, "MFA" Рахується якщо не має ІС причини, а відкриття вогню доволі вагома ІС причина для затримання 3-х або навіть більше людей.

Хочу звернути увагу Андміністрації до порушеннь правил а саме:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.
Також прошу зазначити що,скарга подана на ОС організації де, гравець порушуючи правила UG, розписав декілька неіснуючих порушень що, можливо як попередження для гравця по правилу:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Також хочу долучити до порушення "6.36",
цю скаргу
1 Від вас було порушення шановний а злив рахується від 3х та + відхиленних скарг на форуме для освідомлення тому не бійтесь вашу контору ніхто не зливав

2 В правилах завжди є примітка про ситуації але примітка що вам дозволено заходити в спину якщо ви хочете обійти людину та закафати повторюсь проти автомату не має також я вже отримував покарання за ухід в зз так само побігши та вибігши тому я хочу щоб ви так само отримали або ж буду писати скаргу вже на адміністрацію тому що розглядаються скарги в перевагу Держ Орг а Неоф карають навіть не виправдавши

3 на відео чутно відігровку тайзера та я був на тій самій дистанції потім кайдани та повернувшись на вас в вас був вимкнений мікрофон якщо це не так надайте відео фіксацію з своєї сторони та оскаржте рішення адміністратора

4 де в правилах PG зазначено що гравець повинен стріляти по вас? В примітці тільки кількість гравців на гравців держ там видно 4 гравця а як раз 4 гравцю приїхали на допомогу

5 по мені відкрив гравець без форми тобто ви ж ерпешер то по рп він звичайною людиною але ви дивіться не на це а на те що мені видали PG коли я так само бігав як ви тому і ви за це отримаєте покарання бо всіж рівні до кожного

За броніжелет ще раз повторюсь це рп відмазка якщо так думати як ви то пів людей на форуме невинуваті але якщо хочете по рп то в відео по вам відкрили 2 людини вогонь та попадали не тільки в броніжелет тому який броніжелет витримає попадання куль на відстані меньше метра та до цього ж ви б впали після трьох куль та від пробитого броніжелета бо він в вас не супер пупер дарований від вищих сил проєкту ви ще скажіть що ви куленепробивний костюм за 5 лямів купили та плюсом виглядає як перетяг рп в свою користь але тут конкретно порушення правил проєкту а не рп

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,601
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Гравець Василій Міцний [52036] отримує покарання у вигляді Деморгану на 60 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ"
- Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі