Зачинено Пропозиція для ГС/ЗГС Дерх

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
45
Реакції
16
Бали
13
Вік
25
1. Ваш нікнейм: Володимир Квінтов
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Хмельницький або Алекс Картапаченко
3. Суть скарги: Вітаю пане Алекс або Олександр маю до вас пропозицію перейменувати Міністерство Охорони Здоров’я на Медична Охорона Здоров'я оскільки це додасть більше РП також у житі у лікарнях на табличках написано Медична Охорона Здоров'я. Але я маю на увазі перейменувати Державну організацію на форумі а не само Міністерство а саме Організацію у грі тобто на форумі не посвіченя у грі а саме усе що про МОЗ написано на форумі тому для покращення РП це допоможе
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): не потребується
5. Дата порушення: 05.05.2026

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
621
Реакції
353
Бали
123
Вітаю шановний гравець, розглянувши Вашу пропозицію можу винести вердикт:

На жаль дана ідея є абсурдною, тому що:
1) Абревіатура "
МОЗ" перекладається як - Міністерство охорони здоров'я (не лише в грі, але також і в реальному житті), тобіж це є держ. організація, яка в нашому випадку (в грі) забезпечує те, щоб особи на Подільському Краю були здорові. Сама організація МОЗ має свої підрозділи, тому Лідер сам може створити собі 6 підрозділів, які він бажає бачити в своїй організації.

2) Якщо змінити назву на форумі та зробити так щоб в темах писалась назва організації інакше ніж в грі, від цього нічого не зміниться. Все одно в посвідчення співробітників МОЗ буде писати "Міністерство охорони здоров'я".

3) Рівень RP немає нічого сумісного з назвою організації, якщо люди в організації вміють і хочуть відігрувати RP та вони прогресують в цьому напрямку, назва організації не несе ніякої ролі.

4) Якщо бажаєте подати ще якісь ідеї для покращення, робіть це в
даній(click) темі. Дякую за розуміння.

Очікуємо вердикт від
ГА/ЗГА.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

ЗГС Держ надав розгорнуту відповідь
Приємного відпочинку на Ukraine GTA
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі