Розглянуто Виключно керівнику проекту! Повна бездіяльність і неадекватність адміністрації! Який в них сенс взагалі?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов, Олексій Бульдаков, Артем Судаков
3. Суть скарги: Олегу Галицький, прошу розібратися у ситуації і звільнити цих адміністраторів зі своїх посад, це ганьба. Учора мене відкинула система за непідкору аж на 1 годину 30 хвилин. Ситуація наступна. Учора я їхав з лікарні Києва до Гуліверу і врізався у машину поліцейських і помер. Одразу після цього я опиняюся в тюрмі за непідкору поліцейському але ніяких кайданків на мене не одягали взагалі і не було жодного оповіщення про переслідування. Я почав викликати адміністрацію щоб вони допомогли розібратись в ситуації і випустили мене, у мене були справи і сидіти скільки за те, що система має проблеми і відкидає просто так я не хотів. Я почав викликати адміністрацію, першим до мене тепнувся Олексій Бульдаков. Це повний треш. Адміністратор навіть для вигляду не намагався розібратися а одразу пише якщо є докази на форум і тікає. Я викликав іншого адміністратора, в цей раз тепнувся Артем Судаков. Він взагалі і слова не сказав, просто репорт пофармити хотів, постояв і пішов. Я ще раз викликав, сподівався тепнеться хтось адекватний. Тепнувся ще один, Андрій Соколов, цей адмін хоч вислухав якось але жодної допомоги не надав. Шановний Олегу Галицький, прошу звільнити цих адмінів з посад, це повна ганьба і неадекватність! Ці персони навіть на трошки не гідні працювати адміністраторами, вони псують репутацію проекту! Ще момент. Поясніть, для чого взагалі потрібна адміністрація, щоб кожен кожен раз говорити якщо є докази викладайте на форум? Так це знають всі гравці і повторювати кожен раз це необов'язково. Серйозно, як вони допомагають? У мене безліч було випадків коли мене тулили і т.д я викликав адміністрацію, вони то через 10 хвилин тепнуться коли вже пізно, то скажуть я не все побачив може від вас провокація була, пишіть на форум. Немає ніякого сенсу. Дякую за розуміння, сподіваюся на суворе покарання вищезгаданих адміністраторів.
Тайм-коди:
00:00 - тепається Олексій Бульдаков
1:02 - тепається Артем Судаков
2:45 - тепається Андрій Соколов
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.05.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,636
Реакції
1,081
Бали
253
Вітаю
На той момент за вами велося переслідування, у результаті чого ви померли. Після цього ви почали викликати адміністратора
Щодо ігрового помічника - його вже знято з посади. Стосовно іншої адміністрації буде проведено додаткову бесіду

Адміністратор Андрій Соколов повідомив, що на вас було оголошено переслідування (пурс), після чого вас було вбито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі