Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
4
Реакції
8
Бали
8
1.Ваш нікнейм: Даня Воздухан (62572)
2. Нікнейм Адміністрації: Микола Олександрович
3. Шановна адміністрація
Звертаюсь до Вас із проханням переглянути рішення щодо блокування мого аккаунту.

По-перше, мене провокували, і коли викликали адміністрацію, люди різко почали нормально розмовляти.

Прошу Вас зняти бан та видати мут на 140 хвилин (образа гравців) + мут на 120 хвилин (неповажне ставлення до гравців)

5.9. «Образа гравців» — заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / бан до 10 днів.
5.10. «Неповажне ставлення до гравців» — заборонено неповажне ставлення до гравців, приниження гідності та честі гравця. | Мут до 120 хвилин / бан 7–20 днів.

Я більше так не буду, чесно, прошу вас пом’якшити покарання. Я нічого критичного не говорив, там максимум було: «закрийте рот» і що вони «***********************************єби» на М4 пішли тайзером. Я думаю, що можна обійтись мутом. Та ще Іван Гарбатий коли викликав цього адміна, Миколу Олександровича, і спитав у нього, за що бан, той йому сказав, що «а тобі було б приємно, що з тобою так спілкуються», на що Гарбатий йому сказав, так він там наговорив максимум на мут, і адміністратор сказав йому, щоб я спілкувався простіше.

4.Фото доказу бана: https://postimg.cc/XXZkGL94

5.Дата порушення: 05.05.2026 19:48

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,543
Реакції
2,312
Бали
253
Вітаю, дивлячись по вашій історії покарань та сказаних вами слів в бік поліцейських - покарання видане вірно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі