- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 89
- Реакції
- 38
- Бали
- 63
ЗАЯВИ НА ПЕРЕВЕДЕННЯ ДО ЗМІ
Можливість продовжити кар'єру в головному медіа-холдингу країни
📋 УМОВИ ДЛЯ ПЕРЕВЕДЕННЯ Для вступу до лав ЗМІ шляхом переведення з іншої державної структури, ви повинні відповідати наступним вимогам:
Примітка: Переведення зі ЗМІ до інших організацій оформлюється у відповідних розділах тих фракцій, куди ви плануєте перейти.
Приклад заяви на переведення:
Директору ЗМІ Данило Дрозд Від: (Ім'я Прізвище)
З А Я В А
Я, (Ім'я Прізвище), займаю посаду (Посада) та маю (Ваш ранг) ранг у фракції (Ваша фракція). Висловлюю бажання перевестися до лав ЗМІ, оскільки маю намір працювати саме у цій організації. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати свої обов’язки та дотримуватись вказівок керівного складу.
До заяви додаю ксерокопії документів:
Паспорт: Документ
Трудова книжка: Документ
Дозвіл від керівного складу: Документ
Медична книжка: Документ
Дата: Підпис:
Заяви розглядаються протягом 24 годин. Після схвалення прибудьте до офісу для співбесіди.
Можливість продовжити кар'єру в головному медіа-холдингу країни
📋 УМОВИ ДЛЯ ПЕРЕВЕДЕННЯ Для вступу до лав ЗМІ шляхом переведення з іншої державної структури, ви повинні відповідати наступним вимогам:
- Дозвіл Керівництва: обов’язкова наявність скріншоту дозволу від вашого поточного лідера або заступника.
- Мінімальний ранг: не нижче 3-го рангу (для працівників Укрзалізниці — не нижче 2-го рангу).
- Документація: повний пакет документів (паспорт, трудова книжка, медична карта).
- Хостинг фото: скріншоти мають бути завантажені на Imgur, Imgpile, ImgBB або PostImages.
Примітка: Переведення зі ЗМІ до інших організацій оформлюється у відповідних розділах тих фракцій, куди ви плануєте перейти.
Приклад заяви на переведення:
Директору ЗМІ Данило Дрозд Від: (Ім'я Прізвище)
З А Я В А
Я, (Ім'я Прізвище), займаю посаду (Посада) та маю (Ваш ранг) ранг у фракції (Ваша фракція). Висловлюю бажання перевестися до лав ЗМІ, оскільки маю намір працювати саме у цій організації. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати свої обов’язки та дотримуватись вказівок керівного складу.
До заяви додаю ксерокопії документів:
Паспорт: Документ
Трудова книжка: Документ
Дозвіл від керівного складу: Документ
Медична книжка: Документ
Дата: Підпис:
Заяви розглядаються протягом 24 годин. Після схвалення прибудьте до офісу для співбесіди.