Вася131313
Козак
- Реєстрування
- 17 Кві 2025
- Дописи
- 21
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм:Вася Шаткоський
2. Нікнейм порушника: Нікіта столяр і Максим Пасхалочний
3. Назва організації порушника: нпу
4. Суть скарги:порушення від нікіти нрп одяг і без відігровки видав розшук,порушення від Максима він мене затримав за втчу і за непідкору хоть він мені 3 попередження не давав про зупинку там 2 були чи скільки і посадили ще за непідкору і непідкори ніякої не було він мав право затримати за обман,також требую компенсацію за той час коли я міг фармити гроші я був в ітт в мене фрапс короткий якщо треба питайте фрапс у працівників нпу
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:05.05.2026 21-24
тайм коди
1.18 бє тайзером і затримує але я не тікав навіщо тайзера??
2.40 видає розшук без відігровки
також хочу щоб ви взяли фрапс у працівника нпу і оглянули детільніше і щоб поговори з керівництвом бо непідкору я ніде не бачив і вони мені виписали
2. Нікнейм порушника: Нікіта столяр і Максим Пасхалочний
3. Назва організації порушника: нпу
4. Суть скарги:порушення від нікіти нрп одяг і без відігровки видав розшук,порушення від Максима він мене затримав за втчу і за непідкору хоть він мені 3 попередження не давав про зупинку там 2 були чи скільки і посадили ще за непідкору і непідкори ніякої не було він мав право затримати за обман,також требую компенсацію за той час коли я міг фармити гроші я був в ітт в мене фрапс короткий якщо треба питайте фрапс у працівників нпу
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди
1.18 бє тайзером і затримує але я не тікав навіщо тайзера??
2.40 видає розшук без відігровки
також хочу щоб ви взяли фрапс у працівника нпу і оглянули детільніше і щоб поговори з керівництвом бо непідкору я ніде не бачив і вони мені виписали
Останнє редагування: