Розглянуто Прошу переглянути саме ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
122
Реакції
319
Бали
68
1. Ваш нікнейм: 38245
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Мет Нокс (34271) подав на мене цю скаргу. В цій скарзі міститься обрізаний відкат. Особа цілеспрямовано, розіграв "сценку" та обрізав повну ситуацію. На його відкаті чомусь не видно багаточисленого DB, Тарану, провокації, образ та DM від його друзів.

Звертаюся з проханням переглянути ситуацію та винести суворе покарання гравцеві [34271], а також його спільникам. Дана особа разом із групою друзів протягом тривалого часу займалася цілеспрямованою провокацією та переслідуванням з метою подання на форум. Вони неодноразово вигукували образи, порушували правила, та відкривали вогонь без належної на те IC-причини (DM).

Найголовнішим порушенням є те, що гравець надав адміністрації завідомо неправдиву інформацію. Він навмисно обрізав свій відеозапис так, щоб приховати власні порушення та виставити мене винною стороною. Це є прямим введенням адміністрації в оману та маніпуляцією фактами з метою підстави іншого гравця, зокрема мене.
Прошу додатково перевірити логи, які будуть додатково підтверджувати мої слова. ДМ та образи від його друзів. DB та образи від нього. І це є модератор клану. Раніше отримував покарання за ДБ по цій скарзі, і вирішив продовжити наше переслідування, таран та провокації.

Звертаю вашу увагу, що обрізаний відкат є прямим порушенням правила

7.7.
Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
7.7.1.
Скарга у якій буде міститись вище зазначена “підроблена інформація” буде відмовлено та видано покарання. |
Бан від 31 дня

Також прошу видати покарання за зловживання правилами, це не перший ДБ з його сторони, також образи. Окрім цього отримував покарання напряму в грі. Перевірте історію покарань.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Повний відкат. Тайм-коди: 00:00-00:08 - образа від Мет Нокса, за зупинку без номерних знаків, та DB. 02:16-02:54 - Поданий його відкат, який є неповний. Далі видно, як його друзі мене без причинно вбивають, а він продовжує ображати на МОЗ.
Обрізав цілеспрямовано, щоб не отримати ще більше покарання за образи, і прикрити своїх хлопчиків.

Набрехав і в самій скарзі, що також є серйозним порушенням, оскільки це введення адміністрації в оману. Виставив себе жертвою, хоча конфлікт почав сам. Там він пише: "витягнула з машини без жодних причин і закафала". Хоча як видно з мого відкату, всі причини в мене були.
Чим порушив правило форуму, а саме пункт:
4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.

Прошу справедливого покарання і автору скарги, і його друзям які нічого не отримали за ДМ та ФД.

5. Дата порушення: 04.05.2026

Останнє редагування:

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
По-перше, я не обрізав відкат, бо в мене він йде 3 хв. По-друге, я другий раз підїхав з номерним знаком і причини для зупинки не було. По-третє, я можу надати адміністрації доказ, що відкат не був обрізаний.
Прошу старшу адміністрацію залишити цей коментар до скарги, та прикріпити до всього вищесказаного

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,538
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

Роз'яснюю ваше покарання, ви отримали його за те що відіграли свою дію як, цитую "Дістала людей із автівочки" також після того як гравець із неоф організації зняв кайданки із затриманого ви накинули їх поновому без відігровки.

Сприводу "неповного відкату", адміністрація не потребувала повного відкату під час розгляду скарги. Гравці подали скаргу, так як у них був відкат на якому були порушення з вашого боку.

Покарання за обман адміністрації застосоване не буде, так як для цього немає підстав.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,538
Реакції
993
Бали
253
Гравець Владислав Андрійович [5659] отримає покарання Деморган 30 хвилин за порушення загальних правил Ukraine GTA -

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець Анастасія Нокс [86199] отримає покарання Деморган 80 хвилин за порушення загальних правил Ukraine GTA -

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Гравець Едгар Персикович [94737] отримає покарання Деморган 80 хвилин за порушення загальних правил Ukraine GTA -

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Гравець Мейсон Моррісон [86204] отримає покарання Деморган 100 хвилин за порушення загальних правил Ukraine GTA -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі