Розглянуто Янг Атсукі | Несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

davidkoo

Козак
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
15
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Давид Валуйський
2. Нікнейм адміністратора: Янг Атсукі
3. Суть скарги: Весь день гравець під ніком Тоха Хомс заважає роботі далекобійників в тому числі і мені як працівнику здійснювати свою роботу. ДМ, ДБ, прокалує шини і т.д Їздить на самокаті (багоюзе) тому що його неможливо вбити, а якщо і виходить то він повертається та порушує ще одне правило РК. Адміни халатно відносяться до своїх обов'язків, на скаргу відповідають що слідкують, а на ділі просто зашли в рекон та вишли, по другому ніяк. Він їздив також починаючи з 00:00 до 01:28 та був ще досі не покараний, хоча адміни за цим всим наблюдали, але коли я його обізвав бо за весь день це уже вибісило, просто тіп заважає працювати і залишається безнаказаним, мені видали мут на 60 хвилин, а тіп поїхав далі на своєму самокаті. Але потім йому дали деморган на 30 хвилин як це було і протягом дня. Я вважаю, та і не тільки я, а й другі працівники(далекобійники), що таке повинно каратись баном, а я би взагалі за таке банив по ІР та по желізу.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): "клац" "клац"
5. Дата порушення: 07.05.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Гравець отримав покарання згідно правил
Наступний раз якщо побачите від даного гравця порушення,зафіксуйте та подайте скаргу
За систематичне порушення гравець отримає більше покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі