Розглянуто Ліна Ейріс//Скарга на адміністратора для КЕРІВНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
577
Реакції
1,082
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Ліна Ейріс
3. Суть скарги:
Вітаю шановний керівник проєкту.
Хотів би подати скаргу на адміністратора
Ліну Ейріс через некоректний розгляд скарг та можливе упереджене ставлення до гравців картельних кланів.
Перший випадок:
Була подана скарга під час битви за бізнес. На відео видно, що бізвар офіційно ще не завершився, хоча через баг таблиця смертей за ~30 секунд до кінця зникає, через що гравці можуть подумати, що битва вже завершена. Проте за правилами бізвар закінчується лише після оголошення результатів.
На фрапсі чітко видно, що бізвар ще триває, однак гравці покидають територію та вбивають іншого гравця. Це підпадає під правило 2.5:
“Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію або перебувати на території в AFK понад 30 секунд.”
Незважаючи на це, адміністратор повністю проігнорував дане порушення та видав лише мут за неповажне ставлення.

Другий випадок:
Була подана скарга за використання роликів на страйкболі. Замість застосування спеціального правила:
6.38.1 “Заборонено використання будь-якого багоюзу на страйкболі...”
адміністратор застосовує загальне правило 6.38.
Я вважаю, що в даній ситуації повинно було застосовуватись саме спеціальне правило для страйкболу, а не загальне.

Третій випадок:
На мене була подана скарга за “лунну походку”, хоча я навіть не знаю, як її робити. Наскільки мені відомо, при її використанні це видно і самому гравцю. Я надав
тик власний фрапс зі своєї сторони, де видно, що я бігав нормально та нічого не використовував.
Після одного з оновлень у багатьох гравців короткочасно з’являються візуальні баги (ролики/лунна походка) . Більше того, була аналогічна скарга, яку сама Ліна спочатку схвалила, а потім відмовила, пояснивши це пролагом гри тик.
Я також звертався до Роми Семегена, повністю описав ситуацію та надав відеодоказ зі своєї сторони. Він повідомив, що передав інформацію, однак скаргу так і не було перерозглянуто.
Також хочу звернути увагу на можливий блат картельних гравців.
Була подана
скарга за згадку рідних та використання військового сленгу “200” тик. За згадку рідних адміністратор видає лише мут на 70 хвилин, хоча подібні висловлювання сильно псують атмосферу гри та відбивають бажання грати.
Окрім цього, за використання військового сленгу “200” більшість адміністраторів видають бан
тик, однак у даному випадку було видано лише мут.
На мою думку, такі різні покарання за схожі порушення можуть свідчити про упереджене ставлення або блат окремих гравців.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення:07.05.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

Стосовно битви за бізнес у гравця стався розсинхрон та у нього затримався таймер це може бути спричинено некоректним вибором дати на пристрої.

Щодо "лунної походки" інформацію передано у відділ тестування для перевірки.

Щодо ситуації за використання військових кодів до стану здоров'я людини - в даній ситуації це можна було вважати, а провокацію або незрозумілу до кінця ситуацію тому покарання у вигляді муту цілком достатньо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі