Відмовлено RP BIO на лідера ЗС України

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Баран

Козак
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
5
Бали
8

Основна Інформація

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Іван Баран Олександрович
Стать:Чоловік
Мати - Наталія працює в Міській раді
Батько - Саша професійний військовий
Зріст та вага:186 см / 80 кг
Дата народження: 31.07.2006
Вік:19
Місце народження:Запоріжя
Національність:Українець
Місце проживання:Запоріжя
Захоплення:Військова праця
Сімейний стан:не одружений
Статура:гарна витримка до бігу
Колір очей: Карі
Зачіска:Чорне волося
Відмітні знаки:Працюю в ППО

Дитинство

Пройшло дитинство в Запоріжях
мати та батько були дуже зайняті тому більшу частину часу проводив з дідусем та бабусею.
Хотів сильно стати військовим та займався дзюдо багато років,
коли мати була вдома я багато допомагав їй з молодшою сестрою та також була сестра молодша їй 14 років також в Запоріжях жив у селі олексіївка

Шкільне життя

Коли я пішов в перший клас я дуже гарно вчився мені допомагали батьки з цим та перша вчителька, я був загалом відмінником мав багато часу для вивчення матеріалу тому я сидів та думав над цим, після четвертого класа я з'їхав по оцінкам бо освоював нові предмети коли освоївся тоді я багато чого розумів та часто відповідав на уроках мій улюблений предмет була математика я само більше там розумів і міг допомагати іншим в пішов я після дев'ятого класу бо хотів сильно стати військовим тому прийшлося залишити шкільне життя та піти в доросле життя я розумію що рано але прийшлося

Доросле життя

Як я і наголошував я після 9 класу пішов у доросле життя моя перша робота була прибиральник заробляв мало но на життя хватало відкладував та старався щось батькам купити зміг придбари авто їм бо вони для мене багато чого зробити в дитинстві тому я їм дуже вдячний.
Друга робота була касир в невеличкому магазинчику назву магазину не помятаю тому неможу сказати бо було це дуже давно уже заробляв уже більше ніж прибиральником відкладував та зміг назбирати собі на перший ноутбук та придбав коли я тікі придбав я був у захваті дуже сильно радів від нової покупки та хвастався батькам а вони мені казали шо молодець так тримати в краце підтримували як могли і я ще дужче старався для того щоб вони мною горділися потім коли з'явилася сестра то я їй покупав в дитинстві кукли різні які вона хотіла а коли виросла то купив ігровий ноутбук то ми іноді разом граємо потім коли я зміг я вступив в ЗС України та працював там тому ще менше стало часу на ігри

Часи війни

Коли почалася повно маштабна війна я пішов до ЗСУ стало менше вільного часу. Перші дні було дуже складно потім я почав привикати до цього і зміг витримати я почав працюваи в ППО та захищати повітря України іноді є деякій час коли можу відпочити пограти відбій у мене в армії в 22:00 іноді пізніше а деколи раніше під час цього не можна грати або сидіти в телефоні бо це ще показує наскікі ви вмієте маскеруватись пройшов навчання на справжнього працівника ППО було складно але я зміг та витримав це тепер я зі своїм екіпажом збиваємо FPV та шахеди іноді роблю корегування для пострілу з артелерії або чогось такого дають відгули. Наша база знаходиться в лісі щоб можно було швидко реагувати іноді приходиться вивозити наших бійців ранених або уже нажаль мертвих з гарячих місць країни нашої тоді коли ми вивозимо то мені сумно стає за них бо після цього їхні сім'ї плачуть і іза цього у мене серце розбивається. Я надіюся колись війна закінчиться і всі зможуть побачитись з рідними та друзями як я мої батьки дуже за мною скучають пишуть кожного дня питають коли ж війна закінчиться. Однозначно ми всі віримо що війна закінчиться але питання коли вона закінчиться.
Слава Україні
Україна

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,228
Реакції
1,092
Бали
253
1.2. Якщо більше 3-х біографій (на одного персонажа) отримали статус "Відхилено", то інтервал перед написанням іншої біографії буде становити 48 години з моменту відхилення.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі