Розглянуто Ухід від РП в ЗЗ ,Оск ,ДМ,ДБ робочого транспорту тощо! | D - 153

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
247
Реакції
198
Бали
48
Ваш нікнейм: Амір Легенда 96457
2. Нікнейм порушника: денис резніченко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Звернув увагу ,після того як мою фуру продемили 1раз ,що копи вже порушують не вперше тому ,долучаюся до усіх гравців серверу хто на фурах від них страждає і кучю штрафів космічних платить - дані гравці фармлять штрафи ,і по мимо того вони знають що фури арендованні і неможна номери поставити,мало того не вилізеш с транспорту копи ,тулять ,вибивають вікна ,на нормальну розмову не йдуть(я лічно катался с ребятами и питался поговорить-неадекватність одна їх), або оскають та погрожують в реальному світі, +військовою абвіартурою *00,гравець виходить проти 3ьох що сам на відео підтвердив і це є PG ,тікають в ЗЗ ,ми використовуємо адреналін ,вони ж РК постійне, невміняємі підрізання гравців, люди на форумі жалуються дивлюся а він всеодно випрашує ще щоб по ньому вже стріляти починали в відповідь .я заманался Админа с игроками визивать чтоби паказивать что остаетца после них, виходи під час стрільби з гри .Це що є нова норма НПУ або СБУ? Чи вони просять неоф організації щоб почали порушувати і стріляли теж так як вони? або деемили ,тощо. Розберіться з даними гравцями і саме головне нехай відкати повні вам надають а не обрізки тіпо вони хорошенькі - повторюся форум на них засипанний вже не вперше!
5. Доказ порушення:
1.
замість затримання просто вбили, і водія і мене як свідка порушеннь їх
2.
на запитання навіщо гатять по гравцям на роботі-відповідь...((він сам підтвердив що 1проти 3ьох вийшов тулити фури тощо!!
3.
кажу знову вийдеш з гри ?він :оскнувши (в реальному світі забороненно погрожувати)+ каже пішли вийдем я взяв зброю за образи і провокацію їх і вбив його (PG мені не може бути бо 1 на 1 +провокація його+ його водій в машині сидів,і с ЗЗ я вийшов це уточнюю)

Вкладення

• 1778228429006.gif
    1778228429006.gif
    43 байт · Перегляди: 13

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,592
Реакції
1,094
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець Денис Резніченко [51740] отримує Мут на 60 хвилин та Догану

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі