Розглянуто Скарга на адміністратора Андрій Косик | Причина: Порушення правил нападу на ВЧ 2.4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Городиський

Шановний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
38
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віктор Городиський [1395]
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик [127430]
3. Суть скарги:

Вітаю! Шановна Адміністрація Центральної України, відбувався напад на Військову Частину.
Трапилась така ситуація, у мене під час перестрілки з державною структурою закінчились набої, я відійшов від перестрілки щоб дістати з інвентарю ще собі набоїв, в цей момент за мною слідкував Андрій КОСИК, та як тільки я дістав М4, мене садять у jail по причина: Порушення правил нападу на ВЧ 2.4.

( Можете поглянути у логах що у момент коли мене відкидували я діставав набої )

Також прошу замітити данний адміністратор являється ЗГС ДЕРЖ, який що творить, спочатку сидить за людьми у реконі, та після чого сам ж вступає у перестрілку для відбиття ВЧ, міняючи собі нікнейм та ставлючи себе на посаду підполковника!. Це є прямі порушення від Адміністратора, який відноситься особисто до мене та інших моїх побратимів, не належним чином. ДУШНІЛОВКА і на корість Державних організації для їх переваги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення:
08.05.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,652
Реакції
1,285
Бали
253
Вітаю, перші 10 хвилин я здійснював нагляд за нападом на ВЧ. Після того як до слідкування підключилась інша адміністрація, я перейшов у режим RP-гравця, не використовуючи жодних адміністративних переваг над іншими гравцями. Подібні дії дозволені внутрішніми правилами адміністрації.

Стосовно вашого джайлу - у правилах немає примітки про те, що після закінчення набоїв дозволено перебувати на території ВЧ без зброї. Усі набої повинні бути використані ще до потрапляння на територію військової частини.
2.4. Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин
Примітка: зброя має бути в руках.

Виняток: у транспорті покарання не застосовується.
Щодо ставлення до вас - воно таке саме, як і до інших гравців. Те, що ви отримали покарання за порушення правил нападу на ВЧ, не означає наявність упередженого чи негативного ставлення до вас.
У першу чергу ми є адміністрацією, основне завдання якої — підтримувати спокійну та комфортну атмосферу для всіх гравців серверу.

Очікуємо відповіді ЗГА.

Останнє редагування:

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Стосовно даного правила,

буде вирішено щоб такі ситуації більше не повторювались

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі