Розглянуто "Порушення від СБУ"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Грант

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
148
Реакції
65
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Дмитрій Грант
2. Нікнейм порушника: Владислав Портовий 98731
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Все що мною написано, є моєю Думкою, і не маю ніяких причин Образити когось.
Примірний Час - 17:28|17:30

1. При зупинці я не чув щоб данний співробітник СБУ включив Мигалки, та не чув Гучномовеця, можливо це у мене був вимкнений звук, на що сумнівають. "Ксіомі без шумне Авто", ну хоть би кинув Гучномовець, би Прикладу Ваше Авто у Розшуку, та при тому як зупинив назвати причини, на авто не було номерів;
Приклад: "Ви у розшкуку!", "На вас Орієнтування", або "Ви схожі на людину із Орієнтування". Номерів на Авто не було!;

2. Видавати попередження, коли Громадянин хоче почути Законну вимогу... Ну це сильно. Не вислуховуючі Громадянина... Трішки обідно;
Цитую:
  • зупиняти транспортний засіб з законних підстав, це те шо я називаю 9.2;
3. Права зачитав, ну це файно, викликав Адвоката, тут питань немає, але порушення ПДД, якось теж не у тему, та ще й без вкл. Мигалок, тільки проблискові, шо не є як винятком. "Тільки із Включеними Мигалками, та із Сереною, ну також може не було звуку, на що знову сумніви, тому як я чув роботу двигуна Авто". Приклад: "У Реальності Авто НПУ на червоному, із Проблисковими чомусь не їдуть"

4. Мене цікавить як він мене упізнав у Допитній якщо типу він мене сфотографував, а на мені була маска... Ну ладно якщо б він би відіграв що зняв, за це би питань не було, а так... Пічяльно.;
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

5. Розшуку як він сказав не виявлено, і потім дає не Підкору, і все, бо більше я нічого не порушив) ;
6. Моє бажання щоб вони говорили Законну причину, а не тільки працювали за Законом СБУ 9.1., і без законних підстав зупиняли цієсь авто.

Дякую за Увагу, та надіюсь на справидливість!
Мої підпункти за моєю думкою:
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії.;
2.37. Примітка 2: працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. (У мене слабкий ПК ,і завжди відкати робити не можу);
3.6. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.;
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Прошу Запросити У Співробітника СБУ відео-доказ, за пунктом який указано вище. (П-2.37)
6. Дата порушення: 08.05.2026

Останнє редагування:

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
352
Реакції
377
Бали
81
Кажись якщо ти порушив ПДР і тебе за це остановило СБУ , то СБУ обязане визвати НПУ для складання протоколу про адмін порушення тобто НПУ тобі штраф повинно було виписати і на цьому все. СБУ не виписує штрафів і не має права просто так затримувати водія ОТЗ.

Дмитрій Грант

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
148
Реакції
65
Бали
73
Додаю для Уточнення, я їхав уже від Л. Берега Києва до Л. Берега Дніпра, проїхав получається уже СТО те що для фур, і прямував на Петру, якщо не помиляюсь.
(Не доїхавши до/проїхавши ПП Конча-Заспа якщо не помиляюсь)

Так я згідний що якщо би я Порушив ПДР, ну тобдо наприклад Немає номерів, то так, або проїхав на червоний, но він просто
так накинув пурс, і не уточнив що я нарушений, і те що я перечислював. І так, він би просто викликав б НПУ.
(Також є Пакет ліцензій на зброю, петру, алко - На зберігання та Продаж).

Чекаємо відповіді від Шановної Адміністраторіції!

// by Grant

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
767
Бали
153
Вітаю. Переглянувши відеодоказ, з працівником було проведено бесіду с приводу зупинки вашого тз та розпізнавання особи котра була у масці. Вас було затримано за непокору, міранда зачитана, адвокат викликаний. За для видачі покарання таке як НонРП, у вас у скарзі повинні бути прикріплені докази, за наданими відео у ОП/войсі, адміністрація не може видавати покарання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі