Відмовлено ВИКЛЮЧНО ТІЛЬКИ ДЛЯ ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остап Генега

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
22
Реакції
71
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Остап Генега
2. Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс, Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Шановний Олегу Галицький!

Хочу звернутися до вас із багатьма проблемами, що виникають на сервері. Саме тому вирішив написати через форум, оскільки в Телеграмі ви не відповідаєте.

1. Писав вам 2 травня, але ви так і не відповіли та не відреагували. Це було порушення, яке вимагало розгляду; я хотів обговорити це особисто з вами, оскільки мав достатньо доказів.

2. Адміністратор на 07 сервері
Подавався на посаду адміністратора на 07 сервері. Побачивши відмову, одразу написав Ярославу та вам. Мені відповів Ярослав
(посилання на відповідь). Потім надійшла ваша відповідь (посилання на відповідь керівника проєкту). Після цього я написав вам в особисті правду (повідомлення сюди вставляти не буду), але надіслав повідомлення, після чого настав довгий ігнор. Потім, 24 квітня, я надіслав вам докази від Ярослава — знову ігнор. Я хотів з'ясувати, чому відповіді Ярослава та ваша відрізняються, але ви так і не відповіли. Окей, я не подавав анкету на 07 сервер, бо хотів повернутися на 02 сервер, але, на жаль, мені відмовляють, про що я напишу в третьому пункті.

3. Відновлення на адмінці
Писав Кирилу Романюку та Святогору Подільському, які розглядали моє відновлення. Мені сказали очікувати й запевнили, що все добре і, скоріш за все, я повернуся на третій рівень адмінки. Після того як знялися ГА та КА, я вирішив написати Коді про бажання відновитися
(посилання на всі докази ). Оскільки мені відмовили, я запитав причину, адже маю знати, чому мені відмовляють, щоб виправити ситуацію, але Коді причини не надав (він сказав мені спочатку стати на посаду лідера, а потім уже обговорити можливість стати ігровим помічником). Хоча я не бачу сенсу і не розумію, до чого тут лідерка, якщо я відстояв свій термін 30 днів на посаді заступника, та й взагалі, до чого тут моя діяльність у фракції, якщо я йду на відновлення, а не на перевід. Хоча я писав саме про відновлення і надіявся на нього.

За весь час у грі в мене не було жодних покарань, ні доган, ні попереджень (як звичайного гравця, так і адміністратора), тому не розумію, чому мені відмовляють, якщо немає жодних підстав.

Зараз я дуже сумую за посадою адміністратора і бажаю відновитися. Тепер матиму більше вільного часу, оскільки сезон закінчився, тож зможу відігравати норму. Крім того, у мене відпустка на місяць, тому зможу грати 5+ годин на день. Коли я перебував на посаді адміністратора, я завжди був ввічливим до всіх і уникав конфліктів. Дякую адміністраторам 02 сервера, які мене тоді підтримували та допомагали, а також новим адміністраторам, які підтримують моє повернення і дуже чекають на мене. Всіх люблю і обіймаю, ви найкращі!

Ще є багато чого розповісти, але думаю, що цього достатньо. Якщо що, можемо це все обговорити у голосовому чаті.

Я нікого цією скаргою не хочу образити, тому прошу вибачення у тих, про кого написав або кому міг зробити щось погане.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання в тексті
5. Дата порушення: Від початку квітня

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Ваш пункт з смс:
1. Хочу знати причини відмови у відновленні на посаді адміністратора.
Ми не готові вам довірити дану посаду, через перелік дій які ви вчиняли перебуваючи на цій посаді.

Головна адміністрація має повне право відхилити будь-якого кандидата за їх рішенням оскільки вони будуютьть свою команду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі