В очікуванні ГСУ НПУ | №297 | ст.32,КК Подільського краю | OPEN

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
47
Бали
33
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 09/05/26.
Головний слідчий: Влад Волкодав
Слідча група: В Волкодав.

ОПИС
Я,Майор Національно поліції України, Влад Волкодав, 09.05.26. о 16:45 Зупинивши громадянина за 4.3 (їзда без номерних знаків), я запросив техпаспорт. Людина надала мені його, після чого я почав перевіряти її по базі даних через КПК. Успішно знайшовши інформацію, громадянин почав стріляти в мене.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Кірюша Флібюстер
Статус: На Свободі.
Додаткова інформація: -

ДОКАЗИ
Запис з боді-камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Головного Слідче Управління
Національна Поліція України
по Подільському Краю
- Владислав Волкодав -
Підпис:V.Volkodav

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
47
Бали
33

Подільський Край
Міністерство Внутрішніх справ
09.05.2026

Рапорт про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Майор Національної поліції України, Влад Волкодав, 09.05.2026 о 16:45, зупинив громадянина за порушення пункту 4.3 (їзда без номерних знаків). Після зупинки транспортного засобу я запросив у громадянина технічний паспорт. Громадянин надав мені документ, після чого я почав перевіряти його дані через базу КПК. Успішно встановивши інформацію про особу, громадянин раптово дістав зброю та відкрив вогонь у мій бік. Після цього між нами розпочався стрілецький бій. Отримавши поранення, я викликав підкріплення та швидку медичну допомогу. Зловмисник зник з місця події у невідомому напрямку.

Документація

1. Запис з боді-камери
2.На підставі вищевикладеного прошу Слідчий орган зафіксувати крімінальну справу за фактом злочину перебачено статею 32 КК Подільського Краю

Головного Слідче Управління
Національна Поліція України
по Подільському Краю
- Владислав Волкодав -

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
47
Бали
33
Подільський Край
Міністерство внутрішніх справ
Національна поліція України
Головне слідче управління

ПОСТАНОВА

про внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань
та початок досудового розслідування

9 травня 2026 року
Я, Майор Національної поліції України,Заступник керівник Головного слідчого управління Подільського Краю Влад Волкодав, розглянувши рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від​

09.05.2026

ВСТАНОВИВ:

09.05.2026 о 16:45, під час патрулювання міста зупинив громадянина за порушення пункту 4.3 (їзда без номерних знаків). Після зупинки транспортного засобу я запросив у водія технічний паспорт. Громадянин надав документ, після чого я почав перевіряти його дані через базу КПК. Під час встановлення інформації про особу громадянин раптово дістав вогнепальну зброю та відкрив вогонь у мій бік. У результаті чого між нами розпочався стрілецький бій. Отримавши поранення, я негайно викликав підкріплення та бригаду швидкої медичної допомоги. Після скоєння нападу зловмисник зник з місця події у невідомому напрямку..

Після вчинення вказаних дій громадянин Кірюша Флібюстер зник з місця події.

До матеріалів долучено запис з боді-камери, який підтверджує обставини події.

У діях вказаної особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 32 КК Подільського Краю.

ПОСТАНОВИВ:

1. Внести відомості про вказане кримінальне правопорушення до реєстру досудових розслідувань.​
  2. Розпочати досудове розслідування за фактом нападу на працівника правоохоронного органу із застосуванням вогнепальної зброї.​
  3. Долучити до матеріалів кримінального провадження наявні докази, а саме запис з боді-камери.​
  4. Вжити невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання громадянина Кірюша Флібюстер.
  5. Призначити відповідального слідчого для проведення досудового розслідування.​

Підстава: рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від 09.05.2026 та додані матеріали.

Зам Керівника Головного слідчого управління
Національної поліції України
по Подільському Краю

Майора поліції
Влад Волкодав

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
47
Бали
33
Подільський Край
Міністерство внутрішніх справ
Національна поліція України
Головне слідче управління

РАПОРТ

про складання улік а саме Тех паспорт

9 Травня 2026 року

Я, майор Національної поліції України, зам.керівника Головного слідчого управління Подільського Краю Влад Волкодав, під час проведення досудового розслідування за фактом кримінального правопорушення, склав(ла) фоторобот особи, причетної до події.

ВСТАНОВИВ:

Під час опрацювання матеріалів кримінального провадження та допиту свідків було отримано опис громадянина, ідентифікованого як Кірюша Флібюстер.

На основі отриманих показань та за допомогою базі кпк дану особу було знайдено саме через тех паспорт

Складений тех паспорт буде використано для встановлення місцезнаходження та ідентифікації особи, яка може бути причетною до кримінального правопорушення.

ДОКУМЕНТАЦІЯ:

1. Показання свідків
  2. Матеріали кримінального провадження
  3. Тех паспорт

ВИСНОВОК:

Тех паспорт долучено до матеріалів справи та передано для подальшого використання в оперативно-розшукових заходах.

Докази переглядання боді камери

Заступник Керівника Головного слідчого управління
по Подільському Краю

Майор поліції
Влад Волкодав

Владислав Волкодав

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
47
Бали
33
Міністерство Внутрішніх Справ
Подільський край
09.05.2026 Постанова

Про передачу справи до Прокоратури​

Я,Майор Національної Поліції,Заступник Керівника Головного Слідчого Управління, Влад Волкодав. Розглянувши деталі справ №297

Встановив​

У ході проведення слідчиих заходів після зібрання доказів
Було доведено провину підозрюваного​

Постановив​

Передати Кримінальну справу № 297 на розгляд прокуратури Подільського краю
З подальшою передачею до суду
Заступник Керівника Головного слідчого управління
Влад Волкодав
Підпис: V.Volkodav

Стас Ліфанович.

[ВРУ | Заступник Генерального Прокурора] 06 ♡
Реєстрування
23 Сер 2025
Дописи
133
Реакції
50
Бали
33
1778319079581.png

1778319129172.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі