Розглянуто скарги Богдан Мурза

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
88
Реакції
77
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Сергій Квенті
2. Нікнейм адміністратора:Богдан Мурза
3. Суть скарги:
Адміністратор Богдан Мурза почав слідкувати за мною. У цей момент підбігли гравці з клану та почали відкривати двері. Після цього людина з боку риболовного магазину почала стріляти по мені зі снайперської гвинтівки. Я вийшов, очікуючи, що адміністратор якось відреагує на ситуацію та припинить стрілянину по цивільних гравцях.

Однак далі інші гравці також почали стріляти по мені, а Богдан Мурза написав: «Подайте скаргу на форум». Хоча він бачив усю ситуацію від самого початку та спостерігав за цими діями.

Після всього, що сталося, адміністратор просто вийшов із гри, залишивши ситуацію без контролю. Через це його знайомі або гравці з клану могли далі вбивати всіх, хто був присутній на місці. Вважаю даного адміністратора некомпетентним через повне ігнорування ситуації та бездіяльність під час порушень.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут 0.48 2.36

5. Дата порушення:09.05/2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Богдан Мазурок є Ігровим Помічником і функціонально не може видати покарання гравцю, для видачі покарання на сервері мають перебувати адміністратори вищого рівня, але у пізню годину вони не завжди є.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі