Відмовлено Для О.Галицького/Думка ГА/ЗГА не цікавить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
122
Реакції
319
Бали
68
1. Ваш нікнейм: 38245
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Адміністратор "не побачив" прямого обману адміністрації. В своїй скарзі я повністю розписала в які моменти було обрізано відкат, і як це повпливало. Був обман (а саме обрізка) як в самому відео так і на форумі. Людина заздалегіть спровокувала нас, обматюкав, розвернувся і намагався зробити вигляд наче неправі ми. Факт свого порушення я усвідомлюю, але від гравця була провокація, яку він свідомо обрізав (на початку відео). Далі в кінці відео - ще одна обрізка, адже воно закінчується якраз там, де починають без причин стріляти його друзі, і він приховує хто вбив його (чим і перевав рп) та хто вбив моїх колег. Далі не вставляє як оскав на МОЗ. Тобто обрізка була щонайменше в двох частинах. На початку відео - щоб приховати власні порушення. Та в кінці - щоб приховати порушення друзів і свої.
У факті обману - зізнався і сам гравець. Він під моєю скаргою зазначив, що повний відкат в нього тривав 3 хв, але подав він лише 55 секунд - що і є підробкою ситуації. За таке і я, і решта гравців отримували покарання, як наприклад тут.
Чому ГА вперто "не бачить" очевидний факт обману та приховування порушень від гравця?)
Не було видано покарання за провокації, особа очевидно неадекватно поводилась з метою подання нас на форум. Мені ГА сказав, що це не була провокація. Але образи на пустому місці та ДБ - на мою думку і є провокацією. Якби не цей фактор - ми б їх не чіпали взагалі.
Було проігноровано обман і в відео, і на самому форумі, де автор зазначив, "витягнула з машини без жодних причин і закафала". Хоча як видно з мого відкату, всі причини в мене були.
Чим порушив правило форуму, а саме пункт:
4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.
Але як на мене, тут очевидно порушуються правила щодо обману.
Якщо кожен зараз буде різати відкати як йому зручно - це буде направильно, у зв'язку з цим покарання і видавалось.
Прошу справедливий перерозгляд скарги. Та переглянути видачу щодо:

4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня
7.7.1. Скарга у якій буде міститись вище зазначена “підроблена інформація” буде відмовлено та видано покарання. | Бан від 31 дня

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Ця сама скарга
5. Дата порушення: 04.05.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Не бачу порушень в розгляді скарги.
Наїзд під час зупинки транспорту по середні проїзної частини де швидкий рух - тут вже є порушення з вашої сторони, як мінімум по зупинці його на лівій смузі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі