Розглянуто Затримання без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Тра 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Рома Каратель
2. Нікнейм порушника: Юра Фішкович
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Даний працівник почав переслідування за мною на немарковуваному автомобілі і почав стрільбу, уникаючи загрози я почав втечу після чого мене затримали по підозрі що я перебуваю у розшуку, після проведення процесуальних дій виявив що що я не перебуваю у розшуку даний співробітник провів обшук виявивши що в мене є алкоголь хоча законних причин як для затримання так і для обшуку не було, і мій арешт був зроблений не на основі мого порушення а вже виявлений під час затримання.
Також даний працівник порушив Статут СБУ а саме: 2.15 також 2.21 також 2.23. Мій доказ містить лише спілкування з даним працівником тому для винесення правильного рішення попрошу отримати докази правомірного мого затримання від даного працівника.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Дата порушення: 08.05.2026

Вкладення

• 5474210379291365945.jpeg
    5474210379291365945.jpeg
    95.4 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування:

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
91
Бали
73
Бажаю здоров'я
На разі ваш відео доказ не є повним, тому був виконаний запрос доказів від співробітника СБУ, тому:
Співробітник СБУ Юра Фішкович отримує:

2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
Також співробітник СБУ отримає покарання на розсуд лідера організації

Розглягуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі