Розглянуто ДМ, ДБ, РК, без причини Багоюз в ЗЗ | R-2299

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
250
Реакції
202
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Амір Легенда 96457
2. Нікнейм порушника: Кирило Ексайз
3. Назва клану порушника: Тюбікіфамкью
4. Суть скарги: Вночі виконуючи батлпас на робочому транспорті був вбитим в упор з гвинтівки гравцем Кирило Ексайз,ну то ладно було б..Але вранці при тому що війни немає він надалі масові порушення вирішив робити!Так мене адреналіном підняли гравець Саша Белийй(РК мені неможе бути-а він меньше 15хв появлявся щоб отомстити і стріляти починав ,поки знову я його вбивати не почав -його вистріл провокації що до мене ,потім знову багоюз перешкода на будівлі з гвинтівкою де урон не проходив по ньому,або через автівку яка теж зробила перешкоду захистивши його-при тому що він їх теж вбив усіх там у скупника.Потім вроді вже все норм -він взяв у стяжки мого напарника -звісно погрузили в авто Міша Люцифера я з ними поїхав-і атакувавши своє авто -мені прийшлося бігти в здовж дороги від 3оїх ,суть щоб на відео не попасти що він порушував він питався любими путями підставити мене,щоб я не заливав-але на цей раз мені він надоїв! Війни кланів немає,тому надаю нижче докази,время там указане .РП хочби відіграв він наприклад розламав би прослушку,та інше але ж..
Тому так як мого порушення немає ні одного -засвідчую відеодоказами,нехай людина подумає в бані!

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1.
спитався чи заправити хлопців-Ексайз в упор з гвинтівки затулив
2.
у скупника мене підняли адреналіном,його ж самого вбили люди(мого РК неможе бути)
3.
с картелю взявши гвинтокрил ,на криші (РК,Багоюз) знову тулив
4.
знову прилетів почав тулити він, знову РК ,знову ЗЗ ,багоюз через автомобіль !
5.
М.Люцифера нема можливості показати на форумі що його повязали ,бо почта не не активується чомусь(але це інша історія... я їду з ними щоб засвідчити порушення в одне лице: Яке Ексайз щодо гравця Люцифера зробив(в стяжки в ЗЗ і в автівку затащив в 1лице ),на що через деякий час він знову стіляти почав.
6. Дата порушення: 09.05.2026

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
804
Реакції
571
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Кирило Ексайз [93928] отримує warn за порушення правил сервера:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Амір Легенда [96457] отримує деморгана на 15 хвилин за порушення правил сервера:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі