Даня Кабачок
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Лис 2025
- Дописи
- 198
- Реакції
- 235
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм: Даня Кабачок
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє проекту.
Прошу переглянути покарання, видане за правило 7.3 “видалення відео доказів”.
Я визнаю свою помилку та не заперечую факт видалення відео, однак хочу пояснити ситуацію.
Це моє перше подібне порушення за весь час гри на проекті. Я не видаляв відео з метою приховати порушення або уникнути відповідальності. У той момент я просто хотів почистити свій YouTube-профіль для подальших мувіків та прибрати зайві відео, які були залиті для форуму.
Я розумію, що вчинив неправильно, та надалі такого більше не повториться. Прошу врахувати, що порушення було скоєне вперше, без наміру завадити адміністрації або приховати докази.
Щиро прошу пом’якшити покарання або дати мені ще один шанс.
Дякую за розгляд звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик | тик
5. Дата порушення: 09.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє проекту.
Прошу переглянути покарання, видане за правило 7.3 “видалення відео доказів”.
Я визнаю свою помилку та не заперечую факт видалення відео, однак хочу пояснити ситуацію.
Це моє перше подібне порушення за весь час гри на проекті. Я не видаляв відео з метою приховати порушення або уникнути відповідальності. У той момент я просто хотів почистити свій YouTube-профіль для подальших мувіків та прибрати зайві відео, які були залиті для форуму.
Я розумію, що вчинив неправильно, та надалі такого більше не повториться. Прошу врахувати, що порушення було скоєне вперше, без наміру завадити адміністрації або приховати докази.
Щиро прошу пом’якшити покарання або дати мені ще один шанс.
Дякую за розгляд звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик | тик
5. Дата порушення: 09.05.2026