Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася адамсон123

Новий гравець
Реєстрування
10 Тра 2026
Дописи
7
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм:Вася Мандарин
2. Нікнейм порушника: керевниство НПУ
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги: Я подав рапорт на переведення до лав НПУ, його схвалили та я прибув до ГУ НП м. Києва для проходження співбесіди яку проводив мені Полковник Поліції Андрій Дніпровський, Мені прийняли співбесіду і сказали "Звільняйтеся по переводу, та приїжайте ми вас приймемо" Я звільнився а тепер відмовили заяву. Причина Недовіра від керівництва, Тепер в мене пропало звання в ЗСУ та не прийняли в НПУ. Хочу дізнатися чого недовіра та чрму вводять в оману мене?!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення:09.05.2026

Давид Дніпровський ꑭ

| Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
572
Реакції
1,154
Бали
153
Вітаю, шановний Василь Мандарин.
Поспілкувавшись із колегами та людьми, у яких ви проходили співбесіду, можу повідомити наступний вердикт.

Після розгляду вашого рапорту на форумі ми ухвалили рішення запросити вас на співбесіду. Однак під час перевірки базових знань НПУ ви неодноразово припускалися помилок, а також кілька разів перепитували визначення та запитання, які Полковник уже повторно озвучував. У процесі подальшого опитування, з метою уточнення ваших знань, у керівництва виникли сумніви щодо вашої компетентності та можливості подальшої співпраці.

Андрій Дніпровський, який проводив вашу першу співбесіду, не звернув уваги на ці моменти та не врахував їх під час оцінювання.

Після повторних відповідей Денис Тимошик одразу повідомив мене про результати вашого опитування. На жаль, вони виявилися негативними та після цього рапорт був повторно відмовлений по причині *Недовіра від Керівництва*.

Також хочу наголосити, що відповідно до правил для "Лідерів та їхніх Заступників", керівництво фракції має право самостійно ухвалювати рішення щодо прийняття або відмови кандидатам, керуючись власними переконаннями. "3.6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію."

Нам прикро, що ви втратили звання в ЗСУ, однак у вас завжди буде можливість повернутися.

На майбутнє раджу вам краще вивчити правила та проходити співбесіди самостійно, без сторонніх підказок.

Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС держ

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
621
Реакції
353
Бали
123
Вітаю шановний гравець, переглянувши скаргу можу винести вердикт:

Лідер НПУ Давид Дніпровський надав Вам відповідь, також згідно правил він в праві відмовити кандидата не пояснюючи причину.

Вас буде повернено в організацію та звання на якому Ви перебував на період звільнення.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі