Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, [Денис Квікі], проживаю в місті [Дніпро] та є громадянином Подільського краю.Та Приватним.Адвокатом.
Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури. Зокрема, [працівник НПУ Ст.Лейтенант Дейман Квінтов грубо порушив законодавство України,а саме: Мене викликали на виклик затримання громадянина,я прибуваю в НПУ м.Київ після чого я надав ліцензію Адвоката іншому працівнику НПУ.
Та він мене провів до допитної кімнати,після чого Мені сказав Працівник НПУ Деймон Квінтов своєму Майорі, щоб мене затримали та вивели із за того що сказав Деймон Квінтов, що я не є в реєстрі Адвокатів. Також провів обшук та забрав нелегальні речі без Адвоката. Та дає наказ Старшому.Складу затримати мене.
Стаття 98. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.
Стаття 100. Службова недбалість.
[Доказ порушення]
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.