Відмовлено Дм на роботі будівельника по логам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм порушника: 101130
3. Назва клану порушника: BRABUS
4. Суть скарги: ДМ в ЗЗ. Гравець цілеспрямовано вбив під час роботи на будівництві . На скріні в чаті написав що це миссклік. Прошу перевірити мої логи, там видно що я влаштувалася на роботу будівельником та носила мішки. По логам видно що я не звільнилася тож відповідно гравець порушив правило
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
та правило:
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Відеозапис я не вела працюючи на роботі будівельником, адже там системна ЗЗ й вести відкат там не є доцільним.
Але спираючись на правило:

1.15.
Головна адміністрація залишає за собою право відійти від встановлених нормативів для вирішення ситуації (що можуть бути не описаними правилами тощо в залежності відситуації, яка трапилась), або покарати гравця більш суворіше ніж зазначено, спираючись на тяжкість порушення, багаторазовість порушень цих чи інших.
можна перевірити логи та покарати гравця. Не зважаючи на те що я не маю відкату й не видно повної ситуацію, в зз заборонено вбивати в любій ситуації.
Також прошу звернути увагу на історію покарань даного гравця та впевнитися, що дм в зз для нього норма.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): скрін +логи
6. Дата порушення: 11.05.26

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
802
Реакції
570
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Фото не підлягає для розгляду покарання DM in GZ так як немає повної ситуації
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі