Розглянуто Вбивство на будівництві по логах

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
225
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
3. Суть скарги: Адміністратор відмовив в розгляді скарги зсилаючись на те, що не видно повної ситуації,
В своїй скарзі я зазначила, що немаю відкату, АЛЕ прошу перевірити по логах. Є логи по яких чудово видно, що я працюю будівельником й ношу мішки, потім мене вбивають. Там системна ЗЗ й звідки було знати що приїде гравець, який перебуває на картелі й може вбивати в системній ЗЗ.
Він сам підтвердив факт вбивства коментуючи що в нього був миссклік. Міскліку там не було, так як я намагалася втекти за текстури споруди, а гравець продовжував стріляти. На рахунок повної ситуації - то в ЗЗ неможна вбивати навіть у відповідь на провокацію та стрілянину, а лише можна сховатися в інтерєр.
Прошу переглянути логи та видати гравцю покарання. Час порушення видно на скріні. В даного гравця велика історія покарань та часті ДМ в ЗЗ.
Відкрити мої логи та переглянути за 2 хв як я ношу мішки й мене вбивають не є чимось надскладним.
1.15. Головна адміністрація залишає за собою право відійти від встановлених нормативів для вирішення ситуації (що можуть бути не описаними правилами тощо в залежності відситуації, яка трапилась), або покарати гравця більш суворіше ніж зазначено, спираючись на тяжкість порушення, багаторазовість порушень цих чи інших.
Раніше минулі ГА перевіряли по логах вбивство в системній ЗЗ й карали винуватців.
Для прикладу моя скарга минула скарга
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відхилена скарга
5. Дата порушення: 11.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,538
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

Для доказу про вбивство потрібне відео, на жаль ми не можемо мати чіткі гарантії того що перед цим не було провокації, тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі