Відмовлено Вибачення та оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Солідний

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Тра 2025
Дописи
119
Реакції
66
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Святослав Солідний
2. Нікнейм адміністратора: Коді Флоренс
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.

Хочу щиро попросити вибачення перед усією адміністрацією проєкту за свою поведінку, слова та емоції, які я дозволив собі під час конфліктної ситуації. Я повністю усвідомлюю свою провину та розумію, що моя поведінка була неприйнятною.

Ситуація почалася на ВЧ, де нас спочатку було 5 людей. Під час ситуації двох моїх друзів убили, після чого нас залишилося троє. Ми чекали ще двох друзів, щоб вони приїхали до нас, але в цей момент саме нас адміністратори відкинули в деморган за правило 2.1. Мене дуже зачепило те, що покарання отримали саме ми, тому що, як мені тоді здавалося, подібні ситуації з працівниками державних організацій часто залишаються без уваги адміністрації. Через це я сильно розізлився та був на емоціях.

Після цього я зайшов у войс 02 сервера та почав розмовляти з адміністраторами. Навіть попри емоції, я не говорив чогось критичного чи надто страшного, але сама моя манера спілкування та агресія були неправильними. Потім я вийшов із войсу, бо вже не міг нормально говорити через емоції.тому що адміни постійно говорять як по регламенту шо якщо маєте докази звертайтесь на форум

Через деякий час мій друг сказав мені, що мене збираються забанити, після чого я отримав блокування на 20 днів за образу адміністрації. Через один день покарання було перевидано на 40 днів, і фактично термін став 40 днів плюс ще один зайвий день. У той момент мене це дуже сильно зачепило емоційно,

Також хочу окремо вибачитися за слова, які я сказав до адміністрації. У той момент я вів свою трансляцію в TikTok та був на сильних емоціях після всієї ситуації. Адміністратори дивилися мій стрім і почули, що я сказав. Зараз я прекрасно розумію, що це були абсолютно неприпустимі слова, які не можна говорити ні за яких обставин, навіть під впливом злості чи емоцій.але це був стрін на платформі тік ток на мому особистому каналі (як я вважаю я можу так моговрити все зо хочу)

Мені дійсно соромно за свою поведінку та сказані слова. Я розумію, що перейшов усі межі нормального спілкування, і щиро шкодую про це. Я не намагаюся виправдати себе або перекласти відповідальність на когось іншого. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що саме через мою емоційність і нездатність стримати себе виникла ця ситуація.

За час блокування я багато думав над усім, що сталося, і зрозумів, наскільки нерозумно та неправильно я себе повів. Мені дуже подобається цей проєкт, я проводжу тут багато часу,проводжу стріми та закликаю людей грати і мені справді шкода, що через власні емоції та дурний вчинок я створив таку ситуацію. Я зробив для себе серйозні висновки й можу запевнити, що надалі подібного більше не повториться. Я буду ставитися до адміністрації та правил проєкту з повагою та не допускатиму таких конфліктів у майбутньому.

Я повністю розумію серйозність своєї провини та усвідомлюю, що заслужив покарання за свою поведінку. Але я б дуже хотів попросити адміністрацію про скорочення терміну покарання або, якщо це можливо, про дострокове зняття блокування.

Я щиро шкодую про свої слова та вчинки, зробив для себе серйозні висновки й обіцяю, що подібного більше не повториться. Для мене цей проєкт дійсно важливий, і я не хочу втрачати можливість грати через свою емоційність та помилки, які допустив у той момент.

Також, якщо це буде потрібно, я можу надати відео із записом ситуації, де чути повний діалог та весь контекст того, що сталося.

Дякую за увагу та ще раз вибачте за мою поведінку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення:11.05.2026

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі