Відмовлено Микола Немчук // Можливий блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Діма Гроза
2. Нікнейм порушника: Микола Немчук
3. Суть скарги: У нас сталася неприємна ситуація з полковником. Він почав заступатися, а саме виступати в сторону блату до свого колеги. Коли його колега, менший за мене, позванню, послав мене та зробив дуже багато порушень, а я один раз підняв на нього голос пробував поянити шо там робити не можна а він мене на конфлакт виводив , мені за це видали дві догани, а йому одну. Не вказали, порушення статуту, який саме, зі сторони Немчука. Я йому мав надати докази, я то був вдома, то не було мене. Він спочатку сказав надати, я йому сказав, що одні надам сьогодні, другі — завтра. Він сказав, що він вже все вирішив, докази йому не треба, що я получаю все рівно дві догани, його це не цікавить. Людина така, як Микола Немчук, виступає дуже погано в сторону НПУ, а саме прикриває своїх людей, ну, виглядається, як повністю блат. Хочу повністю переогляд моїх доган, повністю переогляд порушень. Хочу, щоб цей полковник поніс за собою покарання. Не потрібно прикривати своїх.Прошу адміністрації зв'язатися зі мною у спецзв'язку, щоб я пояснив все, як є, надав докази, сторони блату і так далі.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): знизу
1778513624486.png

5. Дата порушення: 11.05.2026

Микола Немчук

Лідер клану Nimzi
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
96
Реакції
118
Бали
48
Вітаю Пані Соколавська та Пане Косику,

Хочу вам надати Відповідні Докази Порушень Співробітників!

Відео Доказ Розбитий на 3х частини ( Бандікам )

Хочу звернути вашу увагу що підполковник Дмитро Гроза пройшов відповідний Обзвон на підполковника де назвав себе компетентним та також нестійким і адекватно на посаді.

Відповідно переглянувши всі відео докази ми разом з генералом Сергієм Калісто слідкуючи адміністрацією 3-го рангу Владом Темщиком зробила висновок що Капітану Андрію Зубарефу дисциплінарне стягнення у вигляді догани за порушення статуту та отримати лекцію від полковника
Та також підполковнику Дмитру Гроза який займає керівний склад за порушення субординації видати дисциплінарне стягнення у вигляді двох та також пройти лекцію у полковника відповідним наказом можете ознайомитись в особистих повідомленнях - та також хочу звернути увагу щодо посади підполковника даної особи і занесення список так як не підполковник спробував уникнути покарання та хотів зробити перевід в СБУ ще не отримавши свого покарання (системно було неможливо видати покарання тому що людина не була в мережі).

З повагою
Микола Немчук
IMG_1785.png
IMG_1786.png
IMG_1787.png

Останнє редагування:

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
182
Реакції
50
Бали
33
Додаю шо поіх доказів ніхто не дивився

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,637
Реакції
1,275
Бали
253
Вітаю, переглянувши докази, надані Заступником лідера НПУ, виношу вердикт: покарання видано вірно. Під час відігравання RP-ситуації працівником Андрієм Зубарефом ви, як представник керівного складу, повинні були подати приклад та самостійно відіграти RP.
У разі виникнення непорозуміння чи непідкорення, з вашого боку мала бути адекватна реакція та спроба врегулювати конфліктну ситуацію. Натомість у діалозі були присутні образливі та некоректні висловлювання, що є неприпустимою поведінкою для старшого за званням, який має демонструвати належний приклад молодшому складу.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі