Зачинено ЦУСБУ| Державне Бюро Розслідувань| №240220261 | 49 ч1 ККУ | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 24/02/2026.
Головний слідчий: Матвій Абрамсон.
Слідча група:Дмитро Морріс,Андрій Кудлаєнко.

ОПИС

24 лютого 2026 року о 21:08 Я Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон Був На патрулі Бачу Їде Авто НПУ Проїзджає на червоне світло без проблескових маячків їду за ним зупиняє авто О 21:08 без проблескових Маячків Працівник НПУ як я почув коли він представлявся водію Ст.Сержант Ростислав Берлінський Зупиняє автіку представився потім Виходе громадянин з авто Представляється Працівником НПУ Іван Храпак Громадянин Питає у Поліції Яка стаття за якої він зупинив авто Працівник Поліції Каже 4.3 Кодекс України про адміністративні правопорушення але 4.3 Гласить що цей закон Можливість звільнення від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення а їзда без номерніх знаків

Стаття 9.9. Керування транспортом без номерного знаку

попередження, за повторне порушення штраф 30.000 гривень

Далі Мене Через Спец.Зв*язок Викликали Терміново А Громадянин Поїхав Далі. Я підійшов до Поліції Попросив Щоб Представили Посвідчення Щоб Встановити Особу далі я поїхав на спец.завдання На мою Думку Працівник Поліції Порушив 49 ч1 ст ККУ Службова Недбалість.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Ростислав Берлінський
Статус: Під Вартою.
Додаткова інформація:Підозрюваний Ст.Сержант Працівник НПУ.Фотографія

ДОКАЗИ

Доказ:001
(Тайм Код:1:33 не правильна стаття)
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

в процесі
Ст.Сержант ДБР - Матвій Абрамсон

Підпис: M.AI

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

25/02/2026.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон, отримавши вилучені відеоматеріали та аудіомеріали для проведення експертизи, провівши спільно з експертом ДБР дослідження відеоматеріалів та аудіомеріалів,

ВСТАНОВИВ
02 місяця 2026 року, у 17:18
було проведено експертизу відеоматеріалів та аудіомеріалів, вилучених з Доказа №001 кримінальної справи №240220261. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Тимофій Коввальов.
Результати експертизи: Вдалось встановити особи підозрюваних, а саме - Ростислав Берлінський

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Слідчий ДБР, Ст.Сержант - Матвій Абрамсон
Подпись: M.AI

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
25.02.2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ - Матвій Абрамсон, доповідаю про те, що: 24 лютого 2026 року о 21:08,
Я Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон Був На патрулі Бачу Їде Авто НПУ Проїзджає на червоне світло без проблескових маячків їду за ним зупиняє авто О 21:08 без проблескових Маячків Працівник НПУ як я почув коли він представлявся водію Ст.Сержант Ростислав Берлінський Зупиняє автіку представився потім Виходе громадянин з авто Представляється Працівником НПУ Іван Храпак Громадянин Питає у Поліції Яка стаття за якої він зупинив авто Працівник Поліції Каже 4.3 Кодекс України про адміністративні правопорушення але 4.3 Гласить що цей закон Можливість звільнення від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення а їзда без номерніх знаків

Далі Мене Через Спец.Зв*язок Викликали Терміново А Громадянин Поїхав Далі. Я підійшов до Поліції Попросив Щоб Представили Посвідчення Щоб Встановити Особу далі я поїхав на спец.завдання На мою Думку Працівник Поліції Порушив 49 ч1 ст ККУ Службова Недбалість

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтями № 49 частина 1 Кримінального Кодексу України.

Слідчий ДБР, Ст.Сержант ЦУ СБУ - Матвій Абрамсон

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,126
Реакції
1,074
Бали
253
1771799751742.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

26.02.2026.
ПОСТАНОВА

про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал СБУ Дмитро Морріс, розглянувши повідомлення про злочин №240220261, що надійшов від Ст.Сержанта ЦУСБУ Матвія Абрамсона та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

24 лютого 2026 року о 21:08,
Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон Був На патрулі він побачив як Їде Авто НПУ та Проїзджає на червоне світло без проблескових маячків Він поїхав за ним зупиняє авто О 21:08 без проблескових Маячків Працівник НПУ як він почув коли він представлявся водію Ст.Сержант Ростислав Берлінський Зупиняє автіку представився потім Виходе громадянин з авто Представляється Працівником НПУ Іван Храпак Громадянин Питає у Поліції Яка стаття за якої він зупинив авто Працівник Поліції Каже 4.3 Кодекс України про адміністративні правопорушення але 4.3 Гласить що цей закон Можливість звільнення від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення а їзда без номерніх знаків

Далі Мене Через Спец.Зв*язок Викликали Терміново А Громадянин Поїхав Далі. Я підійшов до Поліції Попросив Щоб Представили Посвідчення Щоб Встановити Особу далі я поїхав на спец.завдання На мою Думку Працівник Поліції Порушив 49 ч1 ст ККУ Службова Недбалість
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею №49 ч.1 ККУ.

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № №49 ч.1, ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Генерал СБУ - Дмитро Морріс

Підпис:

1771799728086.png

Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/02/2026

Повістка На допит
Повістка на допит підозрюваного: Ростислав Берлінський.
Допит буде проводитись в ЦУ СБУ м.Київ о 18:23 27.02.2026
Надаю копію документа:Повістка

Підпис:M.AI

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
27.02.2026

ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон, 02 місяця 2026 року, допитав підозрюваного у справі №240220261.

Ім'я та прізвище допитуваного:Ростислав Берлінський
Дата народження: 27.12.2001
Місце проживання:Київ
Громадянство:Українське
Місце роботи або навчання:НПУ
Контактний номер: 097172823958

Під час допиту вдалося встановити наступне: Працівник НПУ Ростислав Здавав Іспит Закон Про Кодекс України про адміністративні правопорушення ще дізнавшись що 24 лютого 2026 року о 21:08 Ростислав Зупинив Авто за Статтею 4.3 КуПаП далі співробітник Після того як дійшло що він зупинив авто за неправильну статтею,він відпустив Громадянина,Працівник НПУ визнав свою відповідальність відповідно до Кримінальної статті.

(a) Відеоматеріал №1:
video
(b) Відеоматеріал №2: video (продовження)

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
27.02.2026

КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №240220261 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Ростислав Берлінський.

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
klipartz-com.png

Ордер "ОЗ-240220261"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 27.02.2026 - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №240220261, та достатніх доказів, арештувати особу "Ростислав Берлінський".
Ціль: Арештувати підозрюваного.
Ордер виданий на підставі:
1) Клопотання №1 в кримінальній справі №240220261

2) Стаття 14.23, Закону України "Про судоустрій і статус суддів"
Голова Верховного Суду
Тимофій Авенчук
Підпис:

Підпис Тимофій Авенчук.png

Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
01.03.2026

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 03 місяця 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Ростислав Берлінський було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video

Реєстрування
26 Сер 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
6

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
01.03.2026
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Ст.Сержант ЦУ СБУ Матвій Абрамсон, розглянувши матеріали кримінальної справи №240220261, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №240220261 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
858
Реакції
448
Бали
123
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі