Відмовлено Злив гравців. Для вищого керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
227
Бали
81
1. Ваш нікнейм: 34271
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА/ЗГА/КП
3. Суть скарги: Пишу скаргу з метою звернення уваги керівної адміністрації на дії Олександри Павлюк, яка намагається мене злити і добивається бану через форум. Гравець постійно заливає скарги на мене та на моїх друзів і в КОЖНІЙ скарзі просить адміністрацію видати бан. Як приклад можна навести й крайню скаргу, де гравець наголошує що саме я був співучасником і брав активну участь в її викраденні. Хоча я не знав про те, що мій соклан хоче її викрасти і особисто я ніяк з нею не взаємодіяв під час викрадення. Також гравець в кожній своїй скарзі прикріпляє як можна більше скарг які взагалі її не стосуються з метою зробити вигляд, що ми злісні порушники. В останній скарзі (прикріплена вище) вона взагалі прикріпила мою ж скаргу на неї. Прошу вищу адміністрацію прийняти міри щодо дій гравця і надати змістовну відповідь щодо ситуації, бо це не нормально коли гравець постійно намагається забанити конкретного гравця тільки за те, що він особисто йому не подобається, тим самим відбиває бажання взагалі заходити на сервер і проводити тут час без афк. Також прошу звернути увагу, що я залив 1 скаргу на гравця за весь час і не просив видавати конкретне покарання у вигляді бану, варну, тощо.
До вищесказаного хочу додати, що гравець неповажно відноситься до ГА, ЗГА і їхнього вердикту, оскільки в своїй скарзі пише, що їх думка її не цікавить. В скарзі 1 людина пише "саме для ГА/ЗГА", а коли їх відповідь її не влаштовує, то вона пише скаргу 2 в якій вже зазначає, що думка ГА і ЗГА її не цікавить.
4. Доказ отриманого покарання (скріншот/відео): Скарга 1, скарга 2, скарга 3
5. Дата порушення: 12.05.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі