Нелькис трубочист
Отаман
- Реєстрування
- 23 Вер 2025
- Дописи
- 37
- Реакції
- 30
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Данило Морозенко
2. Нікнейм порушника:На откате (двое)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: я тулил по брату, как сбу подлезла под пули и посчитали как за нападание, передали процессуальні дії другої особі, після чого чоловік який мене закафав вийшов з гри, не приїхав через 2 хвилини назад до процессуальних дій, (приїхав близько через 10) також тайзер проти зброї, забрали петру м4 та АЛКОГОЛЬ (який не запрещенний), та не спросив ліцензію на золоту петру. чоловіку якому передали не назвав мені статті для перевірки документів, та розмовляв зі мною на ТИ, чим являється порушенням, також сказав що виклакає адміністрацію без оффтопа,
прошу компенсацію за та ще в мене забрали алкоголь хоча не довжні були.
Також у нього жетон 1488
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
таймкод 2:20
6. Дата порушення:12.05.2026
2. Нікнейм порушника:На откате (двое)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: я тулил по брату, как сбу подлезла под пули и посчитали как за нападание, передали процессуальні дії другої особі, після чого чоловік який мене закафав вийшов з гри, не приїхав через 2 хвилини назад до процессуальних дій, (приїхав близько через 10) також тайзер проти зброї, забрали петру м4 та АЛКОГОЛЬ (який не запрещенний), та не спросив ліцензію на золоту петру. чоловіку якому передали не назвав мені статті для перевірки документів, та розмовляв зі мною на ТИ, чим являється порушенням, також сказав що виклакає адміністрацію без оффтопа,
прошу компенсацію за та ще в мене забрали алкоголь хоча не довжні були.
Також у нього жетон 1488
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:12.05.2026
Останнє редагування: