База знань ЗМІ | Рапорт на переведення до підрозділу

Данило Дрозд

L ЗМІ / 01
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
89
Реакції
38
Бали
63
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПІДРОЗДІЛИ ЗМІ
Тут ви можете ознайомитись з усіма діючими відділами та обрати свій шлях розвитку

🎓 ПАР — Початкова Академія Редакторів Це перший етап для кожного нового співробітника. Головна мета підрозділу — навчання та адаптація.
  • Статус: Обов'язковий для всіх новачків до звання Оператор [4].
  • Завдання: Вивчення Правил Редагування Оголошень (ПРО) та підготовка до іспиту.
  • Перспектива: Після здачі іспиту ви отримуєте право обрати спеціалізований підрозділ.

🎤 ТСН — Телевізійна Служба Новин Обличчя нашого телеканалу. Робота для тих, хто любить бути в центрі подій та спілкуватися з людьми.

• Вступ: Доступно зі звання Оператор [4] за заявкою на держ. порталі.
  • Обов'язки: Редагування оголошень, проведення інтерв'ю з цивільними та держслужбовцями.
  • YouTube-платформа: Ваші репортажі та інтерв'ю можуть бути опубліковані на офіційному каналі ЗМІ з вказанням авторства!

🎖️ УВЖ — Українські Військові Журналісти Підрозділ для найхоробріших. Робота в гарячих точках та висвітлення діяльності силових структур.
  • Вступ: Доступно зі звання Оператор [4]. Вимагає високої стресостійкості.
  • Обов'язки: Випуск газет, інтерв'ю з військовими та працівниками МВС (ДКВС, НПУ, СБУ).
  • YouTube-платформа: Керівництво публікує найяскравіші кадри вашої роботи для всієї країни.

🎬 СТБ — Серіали Та Буття

Підрозділ для тих, хто бачить у житті справжнє кіно. Ми спеціалізуємося на створенні сюжетних ліній, серіалів про роботу держструктур та соціально-значущих проектів.

• Вступ: Доступно зі звання Оператор [4]. Вимагає навичок написання сценаріїв та креативного мислення.
  • Обов'язки: Створення багатосерійних репортажів, зйомка художніх та документальних роликів про життя громадян, написання драматичних сценаріїв для ефірів.
  • YouTube-платформа: Ваші серіали та соціальні ролики стають головними хітами каналу, збираючи тисячі переглядів та коментарів.

📝 ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ?
Форма подачі рапорту

Рапорт

Я (ПІБ) прошу вас дати згоду на перевод/вступ у підрозділ (Абревіатура) з підрозділу (Абревіатура). Клянуся сумлінно та відповідально ставитись до своїх обов'язків.Прикріплю Вам своє посвідчення для ознайомлення.

Посвідчення:

з повагою

(Ваша посада при наявності)

(Ваше звання)

(ПІБ)

Підпис:

Заяви розглядаються Начальником відділу, Куратором або Директором ЗМІ.

Олександр Гримов

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8

Рапорт

Я Олександр Гримов, прошу вас дати згоду на перевод/вступ у підрозділ ТСН з підрозділу ПАР. Клянуся сумлінно та відповідально ставитись до своїх обов'язків.Прикріплю Вам своє посвідчення для ознайомлення.

Посвідчення:

з повагою

нема

Журналіст​

Олександр Гримов​

Підпис: Гримов

Дaня Озеро

Підполковник поліції з 16.04.2024 по 20.04.2024
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
22
Реакції
7
Бали
8

Рапорт

Я Олександр Гримов, прошу вас дати згоду на перевод/вступ у підрозділ ТСН з підрозділу ПАР. Клянуся сумлінно та відповідально ставитись до своїх обов'язків.Прикріплю Вам своє посвідчення для ознайомлення.

Посвідчення:

з повагою

нема

Журналіст​

Олександр Гримов​

Підпис: Гримов

Вітаю! Розглянувши ваш рапорт можу винести вердикт: Схвалено

Реєстрування
7 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
5
Бали
8

Я Джо Голдберг, прошу вас дати згоду на перевод/вступ у підрозділ СТБ з підрозділу ПАР. Клянуся сумлінно та відповідально ставитись до своїх обов'язків.Прикріплю Вам своє посвідчення для ознайомлення.

Посвідчення: https://i.postimg.cc/0y8t4dQ2/ifv.png
з повагою
Джо Голдберг
Оператор
Джо Голдберг
Підпис: @

Олександр Гримов

Новий гравець
Реєстрування
4 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
2
Бали
8

Я Джо Голдберг, прошу вас дати згоду на перевод/вступ у підрозділ СТБ з підрозділу ПАР. Клянуся сумлінно та відповідально ставитись до своїх обов'язків.Прикріплю Вам своє посвідчення для ознайомлення.

Посвідчення: https://i.postimg.cc/0y8t4dQ2/ifv.png
з повагою
Джо Голдберг
Оператор
Джо Голдберг
Підпис: @
Вітаю! Переглянувши вашу заявку на вступ до підрозділу "СТБ", можу винести вердикт: Схвалено!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі