Схвалено Назар Страж//NonRP+Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Набанов.

Ветеран [01 Центральної України]
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
22
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Вова Набанов
2. Нікнейм порушника:Назар Страж 6813
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Громадянин порушував закон а саме таранив своїх співробітників(нажаль відеодокази максимум є у нього)він це робив намірено і показував посвідчення думав що зійде з рук потім я його затримав він був не по формі,відвів його в кімнату забігає куча співробітників НПУ знімає з нього кайданки я починаю втікати так як він сказав вбити мене чи затримати без причини,затримали вони мене без міранди пояснень та показа посвідчення,вони мене завели в кімнату не надали адвокати видали статтью та просто посадили
(сам багоюз в тому що він взяв мене в кайданки це зарахувується за багоюз
(Нонрп він не зачитав міранду не надав адвоката я просив надати і відмовився надати мені відеодоказ порушення
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
продивітсья все відео
6. Дата порушення:12.05.2026

Давид Миpний

Модератор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
75
Реакції
42
Бали
63
4. Суть скарги:Громадянин порушував закон а саме таранив своїх співробітників(нажаль відеодокази максимум є у нього)він це робив намірено і показував посвідчення думав що зійде з рук потім я його затримав він був не по формі,відвів його в кімнату забігає куча співробітників НПУ знімає з нього кайданки я починаю втікати так як він сказав вбити мене чи затримати без причини,затримали вони мене без міранди пояснень та показа посвідчення,вони мене завели в кімнату не надали адвокати видали статтью та просто посадили
(Нонрп він не зачитав міранду не надав адвоката я просив надати і відмовився надати мені відеодоказ порушення
продивітсья все відео
Вітаю.
Скарга На Розгляді.

Давид Миpний

Модератор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2025
Дописи
75
Реакції
42
Бали
63
продивітсья все відео
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

З працівником була проведена бесіда + буде видано дисціплінарне стягнення у вигляді:
ДОГАНИ

[Схвалено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі