Петро Коваленко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 19 Чер 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 121
- Бали
- 88
Форма подачі скарг:
1. Ваш нікнейм:Петро Коваленко
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Шановний Серго/Олег ,
Хочу щиро вибачитися перед вами за те, що обманув адміністрацію щодо ситуації зі своїм акаунтом. Я сказав, що мене зламали, але насправді проблема виникла через мої власні дії.
Особисто я не грав із читами та не використовував сторонні програми, однак я припустився великої помилки — придбав ігрову валюту за реальні гроші. Людина, у якої я купував валюту, заходила на мій акаунт для передачі валюти або інших дій. Я розумію, що цим порушив правила серверу, і мені дуже соромно за свій вчинок.
Я довгий час бачив рекламу від цієї людини та не хотів нічого купувати, але все ж піддався й сильно про це пожалів. Я заплатив 1080 грн за 49кк, після чого отримав бан, а продавець навіть не повернув мені гроші.
Я щиро прошу вас дати мені ще один шанс та розглянути можливість розбану. Для мене цей акаунт дуже цінний, тому що я чесно вклав у нього багато часу та сил:
• донатив у гру;
• купував Battle Pass;
• відіграв багато годин;
• залишав ПК увімкненим для фарму депозитів;
• був активним учасником клану.
Я усвідомив свою помилку та гарантую, що більше ніколи не буду порушувати правила чи купувати ігрову валюту сторонніми способами.
Ще раз щиро перепрошую перед адміністрацією та сподіваюся на ваше розуміння.
Я дуже прошу вас, будь ласка, дайте мені ще один шанс та розблокуйте мій акаунт. Я щиро клянуся, що більше ніколи не буду купувати ігрову валюту чи порушувати правила серверу. Це був перший і останній раз у моєму житті, і я вже повністю усвідомив свою помилку.
Будь ласка, поставтеся з розумінням. Для мене цей акаунт дійсно дуже важливий, і я не хочу втратити все, у що вклав стільки часу, сил та коштів.
Ще раз щиро перепрошую перед вами та дуже сподіваюся на ваше помилування.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тік
5. Дата порушення: 08.05.2026