Відмовлено Для Керівник/Спец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Коваленко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
156
Реакції
121
Бали
88

Форма подачі скарг:

1. Ваш нікнейм:Петро Коваленко
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Шановний Серго/Олег ,

Хочу щиро вибачитися перед вами за те, що обманув адміністрацію щодо ситуації зі своїм акаунтом. Я сказав, що мене зламали, але насправді проблема виникла через мої власні дії.

Особисто я не грав із читами та не використовував сторонні програми, однак я припустився великої помилки — придбав ігрову валюту за реальні гроші. Людина, у якої я купував валюту, заходила на мій акаунт для передачі валюти або інших дій. Я розумію, що цим порушив правила серверу, і мені дуже соромно за свій вчинок.

Я довгий час бачив рекламу від цієї людини та не хотів нічого купувати, але все ж піддався й сильно про це пожалів. Я заплатив 1080 грн за 49кк, після чого отримав бан, а продавець навіть не повернув мені гроші.

Я щиро прошу вас дати мені ще один шанс та розглянути можливість розбану. Для мене цей акаунт дуже цінний, тому що я чесно вклав у нього багато часу та сил:

• донатив у гру;
• купував Battle Pass;
• відіграв багато годин;
• залишав ПК увімкненим для фарму депозитів;
• був активним учасником клану.

Я усвідомив свою помилку та гарантую, що більше ніколи не буду порушувати правила чи купувати ігрову валюту сторонніми способами.

Ще раз щиро перепрошую перед адміністрацією та сподіваюся на ваше розуміння.

Я дуже прошу вас, будь ласка, дайте мені ще один шанс та розблокуйте мій акаунт. Я щиро клянуся, що більше ніколи не буду купувати ігрову валюту чи порушувати правила серверу. Це був перший і останній раз у моєму житті, і я вже повністю усвідомив свою помилку.

Будь ласка, поставтеся з розумінням. Для мене цей акаунт дійсно дуже важливий, і я не хочу втратити все, у що вклав стільки часу, сил та коштів.

Ще раз щиро перепрошую перед вами та дуже сподіваюся на ваше помилування.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тік
5. Дата порушення: 08.05.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,904
Реакції
1,783
Бали
253
Вітаю
Переглянувши ваше оскарження та всю наявну інформацію, також Ви самостійно підтвердили факт передачі доступу до акаунта третій особі та купівлю ігрової валюти за реальні кошти, що є грубим порушенням правил UG.
Ми цінуємо те, що ви вирішили сказати правду та визнали свою провину, однак подібні порушення мають серйозний характер та наслідки, оскільки напряму впливають на економіку серверів .
На даний момент оскарженню не підлягаєте. Рішення щодо блокування акаунта залишається без зміни.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі